να αλαξεις τον εγκεφαλο με εναν αγραφο εννοεις?νομιζω οτι πρεπει να κανεις πατεντα με τα καλωδια για να μπει αγραφος (δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια)παραλληλο μπορεις να βαλεις αλλα δεν βλεπω τον λογω αφου ο μαμα εγκεφαλος με μικρο αλαγες μπορει να ανταπεξελθει
.... ελατηρια αφου δεν εχεις δυναμη μεγαλη δεν χρειαζεται να αλαξεις ειναι ηδη ανθεκτικα τα δικα μας..εγω εδω και δεν σκεφτομαι να αλαξω ελατηρια και βαλβιδες(οι βαλβιδες μας λογω vvti ειναι παναλαφρες) ακομα κωστα να ξερεις πως το καπακι του μοτερ μας ειναι σχεδον ιδιο με του 1,8...το μονο που αλαζει ειναι η πολλαπλη και τα μπεκ...να φανταστεις οταν αλαξα μπεκ,μπεκιερα δεν εβαλα του 1,8 αλλα κρατησα την δικια μου-ουτε καν εκκεντροφοροι δεν χρειαζεται να αλαχθουν!!!!!!!!!!
κατι ακομα...οταν ειχα παει παπαδοπουλο του εκανε εντυπωση ποσο μεγαλο ειναι το χταποδι μας(που ποιο κατω σχεδον ενιαια ειναι και ο καταλυτης) για να ξερετε ολοι σας το χταποδι μας στα 1,4 (και στα 1,6 λογικα) ειναι ολοιδιο με του avensis 1,8!!!!!!! οι σωληνωσεις απο κει και περα αλαζουν!
αρα το καλυτερο να αλαξεις σωληνωσεις απο εκει και περα...
κατι αλλο ενα σαν βαρελακι που εχουμε πριν το μεσαιο δεν ειναι καταλυτης...ειναι κουφιο σαν σιλανσιε ενα πραμα!εκει παει αν θελετε απο το χταποδι(και τον καταλυτη που ειναι ενα)ενιαιος σωληνας.....
το αλλο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βαλουμε κομπλε απο μπροστα μεχρι πισω απο τς...και εισαι μαγκας μαμα και χωρις πολυ θορυβο..ελπιζω να σε βοηθησα!
|