Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-07-07, 14:34
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδιά να πω κάτι κ εγώ εντελώς πληροφοριακά....
Διαβάζω συνεχώς να μην πάτε στον Βαγιαννάκη δεν είναι καλός, δεν τα τοποθετεί καλά και άλλα τέτοια...Δε θέλω να τον υποστηρίξω απλά επειδή εκεί τα έβαλα κ εγώ πριν 2 χρόνια ξέρω πως κάνει καλή δουλειά...είχαν κάνει από την αρχή κάποιες φουσκαλίτσες μικρές εκεί που κλείνουν τα παράθυρα και στο μεγάλο πίσω....δεν είναι κάτι το ενοχλητικό ούτε φαίνονται αν δεν τα ξέρεις να κοιταξεις στο σημείο αυτό...λοιπόν πέρασα από αυτόν σήμερα να δω τι θα μου πει για τα μικροσημαδάκια...λοιπόν...μόνο που δεν το έβαλε επιτόπου μέσα να τα αλλάξει όλα εγγύηση (2 χρόνια μετά). Χωρίς να τον πιέσω καθόλου ή να του πω γι' αντικατάσταση μου είπε " πες μου μέρα να τα αλλάξουμε" (τα 2 μπροστινά και το πίσω)....τώρα δεν ξέρω ο καθένας έχει άλλη εμπειρία από τον συγκεκριμένο άνθρωπο απλώς εγώ όφειλα να πω αυτό που είδα...
Επίσης διάβασα πως το να μη βάλεις μεμβράνη στο μπροστινό τζάμι είναι το μυστικό για να περάσεις ΚΤΕΟ. Αν βάλεις μεμβράνη μπροστά όχι μ΄νο δεν πρνάς ΚΤΕΟ αλλά δεν παίρνεις και την εφ' όρου ζωής εγγύηση της εταιρείας ( για 3Μ τουλάχιστον) ....οπότε μην κάνει κανείς το λάθος και βάλει μπροστά...(ένα παληκάρι που ρθε όσο ήμουν εκεί κανόνισε να βάλει το 80% της 3Μ μπροστά- όσοι έχουν 3Μ ξέρουν τι σημαίνει -) δε θα βλέπει τπτ έξω....
Απάντηση με παράθεση