Φίλε CTS, το πρόβλημα ήταν ότι στο αμάξι σε κατηφόρα με πρώτη και λίγες στροφές για να πηγαίνω προσεκτικά ακουγόταν σαν να γδερνόταν κάτι μεταλλικό από χαμηλά στο καπώ μπροστά. Σημειωτέον ότι το αμάξι είναι καινούριο, τώρα διανύει τον 4ο μήνα του, πάνω που έμαθε να περπατάει δλδ, συγκινήθηκα πάλι

!
Δεν τέθηκε ζήτημα να με αφήσει στο δρόμο, γιατί 30 χρόνια η 30άρα μας ποτέ δεν μας άφησε ούτε για πλάκα στο δρόμο και γιατί 3 μήνες τώρα η 12άρα μου πήγαινε άψογα, εκτός από το ότι έκανε το θόρυβο αυτό στην κατηφόρα και επιπλέον όταν άλλαζα ταχύτητες ποτέ δε μπορούσα να πετύχω την τέλεια εναλλαγή χωρίς να κλωτσήσει ελάχιστα.
Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν ότι η ΤΟΥΟΤΑ ανέλαβε των ευθυνών της και μου άλλαξε το σύστημα δίσκου κλπ, αλλά με στενοχώρησε α) ότι εγώ έπρεπε να εντοπίσω το πρόβλημα (σε καινούριο αμάξι το οποίο λόγω μαρκας περίμενα να είναι άψογο) και να πάω το αμάξι στον τεχνικό,
β) το ότι εξουσιοδοτημένο συνεργείο της, ο Πασπαλιάρης, όταν πήγα με τις καλύτερες προθέσεις, άκουσε τον θόρυβο και είπε ότι δεν είναι τίποτα, απλώς φταίνε οι χαμηλές στροφές.
Κυρίως με ενόχλησε το ότι θα μου άφηναν πάνω ελαττωματικό ανταλλακτικό, το οποίο ίσως να χαλούσε αργότερα, εντός εγγύησης και θα με ανάγκαζαν να το πληρώσω ενώ δε θα έφταιγα που χάλασε νωρίς και ποτέ δε θα μάθαινα τ έφταιγε όντως στην όλη ιστορία.
Τέλος καλό βέβαια όλα καλά.
Φιλικά, ο παρ' ολίγον μιγιάγγιχτος του forum