Δεν μπορώ να πω, από πάτημα και συνολική συμπεριφορά δεν έχω παράπονο (το αμάξι είναι μικρό θωρακισμένο), πόσο μάλλον όταν το φτιάξω ακόμη περισσότερο όπως θέλω!
Τελικώς, αγαπητοί μου συνforumίτες πήρα το αμάξι πάλι στα χέρια μου μετά από μερικές ώρες. Όλα φαίνεται να οδεύουν και να λειτουργούν καλώς. Πλέον μου έφυγε η απορία γιατί όποτε άλλαζα ταχύτητα το αμάξι κλωτσούσε ανεξάρτητα από το πόσο πρόσεχα τον συμπλέκτη και ο τριγμός εξηφανίσθη. Με τον νέο δίσκο πάνω οι ταχύτητες αλλάζουν χωρίς να τσιμπάνε στο τέλος της αλλαγής, επομένως το αμάξι όντως έχει αλλάξει ορατά συμπεριφορά συν το γεγονός ότι φαίνεται να κουμπώνουν πιο ήρεμα και πιο καλά οι ταχύτητες τώρα...πρέπει να μπήκε και λίγο χεράκι στο κιβώτιο.
Οι εντυπώσεις μου περί αξιοπιστίας δεν έχουν αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξουν αν δεν περάσει χρονικό διάστημα πλήρους ηρεμίας από πλευράς θορύβων και συμπεριφοράς του αμαξιού. Ο μόνος που δε μου έχει φταίξει στην ιστορία είναι το εξουσιοδοτημένο που το πήγα και το φρόντισε σήμερα το τουτού σαν να το είχα πάρει από αυτών, συνεργείο το οποίο μάλιστα ήταν το μόνο που αναγνώρισε τη βλάβη.
Long live εγγύηση και μακριά από μας άλλες ζημιές.
(Όποιου κάνει το αμάξι τυχόν παρόμοιους θορύβους να το ψάξει, γιατί αν μη τι άλλο το ελαττωματικό ανταλλακτικό αφενός έχει μικρότερη διάρκεια ζωής, αφετέρου την εγγύηση πληρωμένη την έχουμε

)