Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-07-07, 11:05
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mark Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα πέρυσι στα 45.000 ήθελε αλλαγή τακάκια και τα 4, και μου λένε πως αντέχουν λίγο ακόμα, αλλά καλύτερα να το κάνω τότε(στο Γιαννίτσα) γιατί επειδή είχε πάει για σέρβις το αμάξι, δε θα χρέωναν εργασία. Πράγματι κοιτάω μετά δε χρεώσανε εργασία, αλλά μόνο για τα μπροστά! Για τα πίσω χρεώσανε για την αλλαγή 30 ευρώ, και όταν το ρώτησα μου είπαν ότι εννοούσαν μόνο για τα μπροστά και ότι στα πίσω δε περιλαμβάνεται η εργασία στο σέρβις κλπ. Για αυτό κι εγώ θα το πηγαίνω μόνο στα επίσημα για τα απολύτως απαραίτητα, και για να μου βάζουν τη σφραγίδα τους, και για ότι άλλο χρειαστεί, θα τρέχω έξω.....
Ακριβως το ιδιο φίλε... Πηγα και εγω Γιαννιτσα για σερβις και για πρωτη αλλαγη για τα μπροστινά τακακια. Με περνουνε τηλεφωνο και μου λενε πω ςθελουν αλλαγη και τα πισω! Τους λέω "τι λέτε ρε σεις? Αφού τα τακακια φρενάρουν με αναλογία 70% μπροστα και 30% πίσω. Δεν ειναι δυνατόν να θελουν και τα πισω αλλαγη μαζί με τα μπροστα". Μου ειπανε πως δεν θα αντεξουν μεχρι το επομενο σερβις και επειδη δεν ημουνα μπροστα του ειπα το οκ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Όταν πηγα να παραλαβω το αμαξι και μου εδωσαν πισω να παλια πίσω τακάκια ΕΦΡΙΞΑ! Ήταν σχεδον καινούρια! Έβγαζα χαλαρα άλλα 15.000 χιλιόμετρα! Περιττο να πω ότι έγινε ένας ψιλοχαμός αλλά τα λεφτα τα είχα ήδη πληρωσει...
Τωρα που πηγα για το σερβις των 45.000 μου ειπανε πως θελουν αλλαγη τα μπροστινα. Τους ειπα να μην πειράξουν τίποτα! Το πηγα σε δικό μου μηχανικό εκτόε ΤΟΥΟΤΑ και τα είδε και μου είπε πως χαλαρα βγάζουν άλλα 5.000 χιλιόμετρα. Θα παω να τα αλλάξω εκτος ΤΟΥΟΤΑ ότα έρθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο καιρός τους...
Δεν γουσταρω να πεταω λεφτα σε τακάκια για χιλιόμετρα που δεν έκανα ποτέ...
Απάντηση με παράθεση