4 φιλοι παλιοι συμμαθητες συναντιουνται μετα απο 25 χρονια σ ενα καφε.Λενε λοιπον για τα κατορθωματα της ζωης τους και να λεει ο καθενας πως εχει προκοψει ο δικος του γιος.
Λεει ο πρωτος:ο γιος μου δεν εχω παραπονο,τον σπουδασα και εγινε μεγαλος και τρανος.Τωρα ειναι γενικος διευθυντης της Mercedes σε Ευρωπη και Ασια...Πολλα λεφτα,τα σκορπαει...Να προχτες ειχε γενεθλια ενας φιλος του και του χαρισε μια SLK CABRIO...!
Ο δευτερος:Κι ο δικος μου ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους πολιτικους μηχανικους της χωρας,λεφτα με ουρα!Και αυτος συμπτωματικα εκανε προχτες δωρο σ ενα φιλο του μια βιλα 2.000τετραγωνικα...!
Λεει και ο τριτος:Εμενα ο δικος μου ειναι πιλοτος και σημερα εχει ανοιξει δικη του αεροπορικη εταιρια που παει πολυ καλα...Κι αυτος προχτες να φανταστειτε εκανε δωρο σε ενα φιλο του που γιορταζε ενα ιδιωτικο λιαρ τζετ...
Ερχεται και ο τεταρτος απο την τουαλετα που δεν εχει ακουσει τιποτα τοση ωρα: τι λετε εσεις εδω?
Για τους γιους μας λεμε,του λενε.
Εσενα ο γιος σου τι εγινε στη ζωη του?
Και τοτε λεει ο τεταρτος:Εμενα ο γιος μου εγινε gay!Αλλα μια χαρα περναει...Δουλευει σ ενα απο τα μεγαλυτερα show της πολης,ειναι διασημος,περιζητητος και πολυ αγαπητος στους φιλους του.
Προχτες στα γενεθλια του οι τρεις γκομενοι του,του εκαναν φανταστικα δωρα:
μια SLK CABRIO , μια βιλα 2.000 τετραγωνικα και ενα ιδιωτικο λιαρ τζετ!!!!