όχι επειδή δεν ανέφερες ούτε τη λέξη bridgestone αλλά ούτε τα potenza γιαυτό το λόγο ρώτησα και ξαναρώτησα
και έρχεσαι στα λόγια μου.
για ποιο λόγο πέρνεις μέρος στη συζήτηση αυτή που αφορά τα bridgestone ρε φίλε?αφού δεν τα εχεις βάλει ποτέ ποια πολύτιμη πληροφορία μπορείς να δώσεις στο παλικάρι που θέλει να βάλει το αντίστοιχο μοντέλο?(σημείωση για να μη μου πείτε και τιποτα μετά.δεν σου απαγορεύω να μιλήσεις για το συγκεκριμένο θέμα εξάλλου δεν μπορώ και δεν θα το έκανα ποτέ)
τώρα όσον αφορά το αν διάβασα προσεκτικά τα προηγούμενα ποστ ναι τα διάβασα και πίστεψε με όταν αποφασίζω να γράψω κάτι το γράφω γιατί το ξέρω και αν δεν το ξέρω λεω απλά τη γνώμη μου και τονίζω ότι είναι προσωπική μου άποψη πάντα.
όχι σαν και εσένα που έγραψες αυτό:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Ακριβώς Νάσο...πολύ σωστός...γι αυτό ρώτησα τι εννοέι με τον όρο σπορ...όχι για να του πω πως δεν οδηγεί σπορ ή γρήγορα ή δε το στριβει το αμάξι...προς Θεού, απλά μου φάνηκε περίεργο ο τόσος χρόνος για τα λάστιχα με αυτό που εννοώ εγώ σπορ τρόπο οδήγησης.
|
και αναφερόσουν στον φίλο antonios7 που έθεσε και το ερώτημα.
μετά είναι δυνατόν να επιμένεις στην άποψη σου ότι δεν θέλεις να έρθουμε σε αντιπαράθεση?
δεν αξίζει να ασχοληθώ πλέον άλλο με το θέμα αφού πήρα γραμμή τι παίζει αλλά
ειλικρινά λυπάμαι γιατί σκοπός του forum είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και βλέπω ότι κάποιοι δεν το θέλουν
nikoskon τα πνεύματα να πέσουν αλλά το θέμα είναι να μην κοιμόμαστε εμείς και ακούμε το καθένα που λέει ότι του κατέβει.(χοντράδα αυτό που είπα αλλά έτσι είναι δυστηχώς και λυπάμαι)