Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-07-07, 13:43
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
τέλος κλείνοντας θα ήθελα να πω πως δεν μου απαντήσατε σε αυτό εδώ:

γιατί οι πισωκίνητοι τα βάζουν πίσω?το απάντησε εμέσως ο Βασίλης.πολύ απλά κρατάνε λίγο παραπάνω στα παιχνίδια.
όσον αφορά τη κάρτα φίλε nasos και φίλε dRiveR7 δεν περιμένω απάντηση γιατί πολύ απλά δεν τα έχετε φορέσει τα συγκεκριμένα λάστιχα άρα πως θα ξέρετε.
αφήστε λοιπόν εμένα στον δικό μου κόσμο που έμεινα ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα ελαστικά αφού τα φορούσα και μείνετε εσείς σταθεροί στις απόψεις σας ακούγοντας τους φίλους σας και τους γνωστούς σας.(τόσες φορές έχουμε πει ότι ακόμα και σε ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό στήσιμο όμως,ένα λάστιχο μπορεί να μην κάνει για εμάς αλλά ποιος το ακούει.γράφουμε απλά για να γράφουμε και όχι για να βοηθήσουμε με τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας που προέρχονται από χειροπιαστά παραδείγματα)
και μια πληροφορία τα bridgestone potenza re 720 ήταν σπορ λάστιχο ενώ τα bridgestone turanza er 300 δεν είναι.
Φίλε Διάφανε καταρχήν μην τρελένεσαι....δε σε είπαμε αργό....ήρεμα λοιπόν...Το ποιός γράφει απλά για να γράψει φαίνεται, αφού μάλλον δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά τα προηγούμενα ποστ και μου ζητάς να σου πω αν μου έστειλε η bridgestone γράμματα, επιστολές και χίλια δυο όταν αγόρασα τα μαιμού όπως λες potenza....επειδή απ' ότι φαίνεται μας θεωρείς άσχετους στο θέμα...Είδες σε κάποιο ποστ να αναφέρω τη λέξη bridgestone? Αναφέρθηκα ποτέ στα potenza? Δεν έχω βάλει ποτέ και ούτε πρόκειται να βάλω ποτέ bridgestone γιατί απλά όταν βάζω λάστιχο θέλω να έχω λάστιχο.... Εγώ μιλάω για οποιοδήποτε λάστιχο πως δεν κρατάει (και να είναι σε καλή κατάσταση μετά) τα χιλιόμετρα που αναφέρθηκαν ούτε με σπορ, ούτε με extreme, oύτε με οδήγηση κότας. Και δεν αναφέρθηκα έως τώρα στη συμπεριφορά του κάθε ελαστικού γιατί αλλάζουν τα ζητούμενα για τον καθένα! Μιλάω μόνο για αντοχή!!!! Αν θέλεις το καταλαβαίνεις, αν πάλι δε θέλεις ΟΚ...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 01-07-07 στις 16:07.
Απάντηση με παράθεση