Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-06-07, 09:05
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sioujos Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω διαβάσει και της 53 σελίδες μιας και με ενδαφέρει πολυ το θέμα και γιαυτο το επαναφέρω ροτόντας κάποιες από τις απορίες.

1)Όσοι έχετε βάλει πηγή στη θήκη πάνω από το τασάκι... είναι εύκολη η αλλαγή Cd? όταν έχετε 1,3,5, χωράει το cd να βγει από τη πηγή ή βρίσκει στο λεβγέ?

2)Εγώ σκέφτομαι να βάλω Ιpod ξέρει κανείς αν θα μπορώ να αλλάζω τραγούδια και φακέλους από την εργοστασιακή πηγή και αν Θα έχω τους τίτλους τον τραγουδιών στην κεντρική οθόνη?
Ακόμη θα ήθελα να μάθω αν το Ipod Θα μπορεί να παίζει ta video τα οποία θα βλέπω από την οθόνη του?Δηλαδή αν θα παίζει κανονικά σαν συσκευή με την δική του οθόνη η΄αν θα το βρίσκει απλα σαν δίσκο?Τελος θα λειτουργούν τα χειριστήρια στο τιμόνι με τις λειτουργίες του Ipod?και απο ποιότητα θα παίζει όπως και το cd της εργοστασιακής πηγής?
Οποιαδήποτε πληροφορία μου είναι χρήσιμη
Οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου είναι οι εξής:

1) Δεν χωράει να μπει το CD και επίσης πρέπει να καταργήσεις την εργοστασιακή πηγή, εκτός αν χρησιμοποιήσεις κλέφτη...

2)Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν μπορείς να έχεις στην κεντρική οθόνη τους τίτλους του τραγουδιού!!! Δεν μπορείς να έχεις στην κεντρική οθόνη τίποτα απολύτως που δεν έχει να κάνει με την εργοστασιακή πηγή!!!
Για να συνδεθεί θα πρέπει να φτιαχτεί αντάπτορας που να το εισάγει στο AVC-LAN και στην περίπτωση αυτή η εργοστασιακή πηγή θα το αναγνωρίσει σαν εξωτερικό CD player και θα μπορείς να χρησιμοποιείς τα χειριστήρια του τιμονιού και της πηγής για να αλλάζεις τραγούδια. Βέβαια αν βρεις τέτοιο αντάπτορα θα τον χρυσοπληρώσεις!
Απάντηση με παράθεση