Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Ούτως ή άλλως το αμάξι θα το έπαιρνα ανεξάρτητα από το αν η εγγύηση ήταν ολική για έξι χρόνια ή όχι. Επίσης να σημειώσω ότι έχω ανοίξει πολλά περιοδικά και έχω δει περί εγγυήσεων και λοιπά και περίμενα μικρότερη εγγύηση αλλά ο ίδιος ο πωλητής μου μίλησε για εξαετή εγγύηση δύο φορές και γιαυτό και το έθιξα το ζήτημα εδώ. Εξάλλου δεν υπάρχει λόγος να έχω εγγύηση μεγαλύτερη από εσάς, εκτός αν πχ η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ ήθελε να διώξει τις τελευταίες 12αρες με δέλεαρ αυξημένη εγγύηση, κάτι το οποίο τελικά δεν ισχύει. Α, και όσο αφορά την πλημμελή εκπλήρωση υπεσχημένης παροχής, άσε με να σε διαβεβαιώσω ότι αν το κεφάλαιο άνοιγε για οποιονδήποτε λόγο δικαστικά, η ΤΟΥΟΤΑ θα τα πλήρωνε και ας τα ζητούσε μετά από τον κάθε πωλητή που ανοίγει υπερβολικά το στόμα, ειδικά όταν ξέρει ότι από μένα θα πάρει μετρητά για ένα αμάξι που τον συμφέρει να το διώξει και ξέρει ότι θα το πάρω και δεν υπάρχει ανάγκη να με πείσει ψευδόμενος... 
|
Δεν τίθεται θέμα για το αν είχες ή όχι μεγαλύτερη εγγύηση από τους υπόλοιπους. Μακάρι να είχες και να έλυνες τα όποια τυχόν προβληματάκια σου παρουσιάζονταν και ας ήσουν ο μόνος...Δεν ζημίωνε κανέναν από εμάς αυτό το πράγμα. Τώρα, στο θέμα του αν η ΤΟΥΟΤΑ θα πλήρωνε ή όχι αν το θέμα άνοιγε δικαστικά, επιμένω πως μάλλον όχι μιας και είναι κατοχυρωμένη και από το συμβόλαιο που υπογράφουμε που φαντάζομαι ξεκαθαρίζει τα θέματα εγγυήσεων. Ο πωλητής μπορεί να είπε ότι ήθελε για να "διώξει" το αμάξι, αλλά πως το αποδεικνύεις όταν το συμβόλαιο που έχει την υπογραφή σου λέει άλλα....????