Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
ρε ντινο για δωσε τα στοιχεια,τηλ,τι ζητας ,τι χρειαζεται κτλ για να τσεκαρουμε και εμεις μερικα πρατηρια.μονο για νοθεια ελεγχουν η και αν ειναι πειραγμενες οι αντλιες?εσυ εχεις καμια επιβαρυνση?λογο οτι στα στελνουν σπιτι ταποτελέσματα.
εγω προτεινω να τσεκαρουμε ολοι τα πρατηρια απο τα οποια βαζουμε ,ετσι να αυξηθουν και οι ελεγχοι γιατι δεν μπορουν να ελεγχουν ολα τα πρατηρια της αττικής.ποσο μαλλον ολης της ελλαδας.
|
Τπτ απλα παιρνεις στο 1520 ειναι τηλ του υπουργειου αναπτυξης...κανεις ονομαστικη καταγγελια δινεις ονομα κ διευθυνση κ τους δινεις κ τη διευθυνση του βενζιναδικου κ πανε παιρνουν δειγμα κ κανουν αναλυση των καυσιμων η ελεγχουν τις αντλιες αναλογα την καταγγελια που εχεις κανει κ οταν βγουν τα αποτελεσματα σου στελνουν επιστολη στο σπιτι σου με τα αποτελεσματα...δεν υπαρχει καμια επιβαρυνση....Εγω το εκανα ετσι ωστε αν ειναι νοθευμενη απλα δε θα ξαναβαλω βενζινη απο κει..αν τελικα οχι απλα θα ειμαι σιγουρος για τη βενζινη που βαζω κ θα συνεχισω να βαζω απο κει φτηνη κ ποιοτικη βενζινη...Ειναι καλο να το κανει καποιος κ ακομα καλυτερο αν υπαρχουν υποψιες να γινουν παραπανω απο μια καταγγελιες...δηλ εγω εκανα καταγγελια για το BP στην οδο πυνδου 6 στην φιλαδελφια...αν παρει αλλος ενας δυο θα πανε αμμεσα για ελεγχο