opinion
Ο καθενας εχει την αποψη του σεβαστη και μη αν θες την διαβαζεις αν θες οχι δεν μπορεις ομως να βγαινεις και να βριζεις εφοσον υπαρχουν κανονες στο site μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου κοσμια.....βασικα το ολο θεμα τουρμπο vs ατμο....ειχε ''ξεφυγει'' κανεις δεν ειχε βγει να πει ναι γουσταρω τα τουρμπατα αλλα δεν πανε με το οδηγικο μου στυλ και χαιρομαι που ειπωθηκε γιατι εμενα με καλυπτει αυτη η απαντηση κατα καποιο τροπο.....το μονο που λεγοταν συνεχεια ηταν ολο σπανε δεν στριβουν ειναι αναξιοπιστα οτι και να κανεις....και η καραμελα μονο με 1.00 ευρω σε συσκευασια των 10 το καλοκαιρι δεν πανε το καλοκαιρι δεν πανε το καλοκαιρι δεν πανε και το κορυφαιο οι ''υπερατλαντικες'' κοντρες οπως τις ονομαζω παμε κοντρα μεχρι την λαμια παμε μεχρι την θηβα....ενταξει...οκ...συμφωνοι ελα να σε ραψω στα 100,200,400 1km και μεχρι την λαμια πηγαινε εσυ κοντρα και φερε μου και παστελι στον γυρισμο για να το συγκρινεις με αυτο που σε κερασα ...οχι να το παιζεις κινεζος και να υποβιβαζεις τις προηγουμενες ''κοντρες'' και να μου το παιζεις μαγκας στην τρομερη ''κοντρα'' των 100,200.....500km που καθε τεταρτη,πεμπτη και παρασκευη ολα τα παιδια βαζουν..... μπορει και Κ Α Ν Ε Ν Α Σ στα 100,200,500 αυτοκινητα που βολταρουν στα στεκια τουρμπατα και μη!!!! αυτα γραφοντουσαν συνεχεια και ελαχιστοι απο αυτους που διαβαζαν απαντουσαν (τουρμπατους και μη γιατι ετυχε να μιλησω και με καποια μελη γενικοτερα) γιατι δεν γουσταραν να ασχοληθουν με αυτες τις αποψεις και ειναι σεβαστο και απο αυτους που τα εγραφαν αλλα και απο αυτους που τα διαβαζαν αλλα καποια στιγμη το θεμα ξεφευγει και πρεπει να βγαινει καποιος και να λεει καποια πραγματα γιατι μας διαβαζουν και ανθρωποι που δεν ξερουν τιποτα και προσπαθουν να βγαλουν ενα συμπερασμα για καποια μοτερ καποιο τροπο λειτουργειας κ.λ.π οι οποιοι δεν ξερουν ουτε το 1 απο τα χιλιαδες πραγματα που ισως να γνωριζουν καποιοι εδω μεσα...