Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-06-07, 00:06
Το avatar του χρήστη NIKOSX
NIKOSX Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: xios
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 262
NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
τι ειναι δω μεσα? εισαι σιγουρος φιλε?

κοιτα εδω 21 χρονων παληκαρι...
εχει περασει και τον ari vatanen

Αρχική Δημοσίευση από NIKOSX
εγω δεν ειμαι ΜΟΝΟ ευθιακιας και μπορω να πω οτι θα μπαινω-βγαινω γρηγοροτερα στις σττροφες πεταλα και οτι αλλο και χωρις μπλοκε απλα θα στριγλανε τα λαστιχα πανω στην στροφη την ωρα που θα τουρπιζω και απλα θα παιζω με το γκαζι μου ενω εσεις απλα στριβεται το τιμονι και μασ βλεπετε να μπαινουμε ουρλιαζοντας και φτερνιζοντας στις στροφες.....

φαντασου να ξεσκεπαστει και απο την κουβερτα τι εχουμε να τραβηξουμε...

βασιλη τι εχεις να πεις για τον φιλο nikosx? εσυ φιλε glanzaboy? και σεις ετσι πατε?

οκ ρε παιδια βαρεθηκα ειλικρινα τα ιδια και τα ιδια...
αν δεν εχετε κατι πιο σημαντικο να πειτε και να αποδειξετε σταματηστε η σταματαω εγω. στο τελος θα με κανετε και μενα μελος σας. turbofun δλδ
χαχαχα
ρε marmel παλικαρι μου εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι γερασες και δεν ασχολισαι και κατι τετοιες ..... και να μην ασχολεισαι μαζι μου κατι τετοια δεν ελεγες? εσυ τωρα τι κανεις? και στο κατω κατω μαλον εσυ θα πρεπει να σταματησεις και να πας να ασχοληθεις με κανα car pc που σα ρεσει και ασε με μενα να περναω και τον c.sainz εσεις φωναζεται για τα ατμοσφαιρικα και λετε οτι μπαινουν καλητερα στις στροφες που δεν εχει να κανει με τιποτα το μπασιμο ενος αυτοκ. με το αν ειναι τουρμπο η οχι στο πως θα μπει στις στροφες αλλα αν ξερεις να το βαλεις!!! δεν λεω πως ειμαι ο εμπειρος αλλα ρε φιλε μπαινω τουρπισμενος στις στροφες δεν χρειαζεται να σου ανοιξει πανω στην στροφη το τουρμπο το ανοιγεις πριν μπεις!!! και εγω οταν το πηρα ατμοσφαιρα ηταν και οταν εβλεπα τα τουρμπατα απο πισω να πατανε το γκαζι νομιζα πωσ θα με ρουφιξουν τι να λεμε τωρα ειναι εντελως διαφορετικα αν θες ενα ομαλο ανοιγμα τοτε μεινε στην ατμοσφαιρα αν ομως θεσ ροπη αποτομα και απο τις 1500rpm τοτε βαλε του τουρμπινα δεν υπαρχει περιπτωση να λυθει αυτη η κοντρα ποτε ο καθενας υποστηριζει αυτο που πιστευει. εξαλου λενε αν δεν μπορεις να φτασεις κατι απλα μειωσετο αυτο κανει ο ενας στον αλλον και αν εχεις για καποια απο αυτα αντηριση εδω ειμαι...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NIKOSX : 19-06-07 στις 00:14.
Απάντηση με παράθεση