χαχαχαχαχα και τι προβλημα εχεις εσυ ρε φιλε?
πολλους πληροφοριοδοτες βλεπω οτι εχεις....
βλεπω σε πολυ νοιαζει τι γινεται δω αθηνα. γιατι αραγε ωρε παληκαριμ?
την τουρμπινα την ειχα εγω και μαλιστα την ειχα για πουλημα και μαθε πολυ καλα οτι χρυσοπουληθηκε... αρα ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΧΕΣ.
χαχαχαχα ρε που το θυμηθηκες..... τς τς τς τς
απο αποψης μου αν θα εβαζα τουρμπο θα το εβαζα μονο και μονο για τον ηχο. για κανεναν αλλο λογο. το εχω ξαναπει. ναι μ αρεσει σε ολους μας αρεσει αλλα δε ρισκαρουμε να γινουμε ξεφτιλα στις εκδρομες και στις παραλιακες. απλα επειδη και μονο το γκαζι το παταμε αφοβα οσο θελουμε και ας ζεσταθει ΟΣΟ θελει. ειναι μεγαλη δουλεια να μην σκεφτεσαι τιποτα και ποτε οσο αναφορα τον κινητηρα κτλ...
και μην πεταχτει κανας πονηρος τουρμπατος τωρα και πει εγω το σκιζω τωρα με τις ζεστες κτλ γιατι θα πει ψεμμματα. και ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ να σπασω τον κινητηρα μου με το πιο αξιοπιστο τουρμπατο που υπαρχει.... να τα κρατησουμε οση ωρα θελουμε κοφτη να τα κρατησουμε 30 λεπτα με πρωτη. πολλα παραδειγματα που φυσικα δεν ειναι σωστα. μαθετε ομως ποτε ειναι οι τουρμποκαιροι και τοτε να μιλατε. καλο χρυσο το τουρμπο αλλα. το αλλα ειναι που τα αλαζει ολα. λετε να μην ξερω τα πλεονεκτηματα του τουρμπο? ολα τα ξερω. στο οδηγικο μου στυλ ομως εχει μονο μεινονεκτηματα. για δε λυπαμαι κανενα σιδερο κανενα μαντεμι. ο μονος τροπος(κατα τη γνωμη μου παντα) να με αντεξει κινητηρας ειναι η περιπτωση του 20v ασημι. αυτον γουσταρω τον σκιζω 3 χρονια τωρα και δεν εχει κανει κιχ ο φουκαρας. καταλαβαινετε πιστευω ποσα λεφτα θα χρειαζομουν 3 χρονια τωρα ειναι 4efte.τα ιδια λεφτα ε?αντε δωστου λιγο ακομα πιεση αντε δωστου λιγο ακομα πιεση και...... ΜΠΑΜ!!!! ε βασιλη? χαρακτηρισε μας λιγο τον ηχο ρε φιλε.... με πορωνει το μπαμ. εσπασε ενα πουντο μια μερα μπροστα μας. στον αγιο στεφανο. μιλαμε για πολυ κροτο.... σαν να δουλευαν αλβανοι βαριοπουλα μες το καρτερ εκανε....
αλλα παλι δεν πειθω κανεναν.. ρε
ειναι γαματο το τουρμπο... βαλτε το.δε σπαει δε χαλαει παει τελεια.. δεν καιει βενζινη δεν ... δεν...
αλλα δεν.... κανει για μενα...