Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-07, 10:55
Το avatar του χρήστη fotisg6r
fotisg6r Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
fotisg6r είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις ευχές και την κατανόησή σας.Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.
Έχω βάλει δικηγόρο για να κάνω αγωγή στην Ασφαλιστική του Εταιρεία μιάς και προήλθε τραυματισμός.Ξέρετε ψυχική και ηθική οδύνη λόγω τραυματισμού,ζημιά αυτοκινήτου,μεροκάματα εργασίας κτλ κτλ κτλ...
Μου έκανε πρόταση η Ασφ. του Εταιρεία -η οποία είναι πάρα πολύ καλή και γνωστή στο χώρο- να μου δώσει 6500 Euro και να μή προχωρήσω διαδικαστικά.Δέν υπήρχε περίπτωση να τα πάρω εφ' όσον θα τα ζητήσω στο δικαστήριο και όχι μόνο φυσικά έτσι?

Αααα! Γενικά συτό το σημείο έχουν γίνει πάρα πολλά ατυχήματα.Τρέχουν πολύ εκεί κάτι βλαμένα πιτσιρίκια με αυτοκινητάκια μή στημένα και μαμίσια.Υπάρχει αντίθετη κλίση οδοστρώματος ιδιαίτερα στη στροφή κάτω απ' τη γέφυρα και ερχόμενοι απο Λιοσίων προς Αγίους Αναργύρους, όπως ερχόταν και ο υπαίτιος που με τράκαρε...
Όσον αφορά το αυτοκίνητό μου, μου έβγαλε ο Φανοποιός για το δικαστήριο ¨ψεύτικη¨ προσφορά-εκτίμηση γύρω στις 11000 Euro για επισκευή ζημιών του.Φτιάχνεται πάντως μου είπε.Απλά πρέπει να καταθέσω-παραδώσω τις πινακίδες γιατί πήρα ενα celica του 2003 και θα με σκήσει πιθανόν η Εφορία.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 15-06-07 στις 21:12. Αιτία: Double continious post merged