Θέμα: Seat Leon II
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-07, 23:50
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 289
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κυριάκο αν θες άκουσέ με..Με το που έδωσα το Κορόλλα(), έψαξα αρκετά για το τι αυτοκίνητο θα πάρω.Προβληματίστηκα ιδιαίτερα,γιατί δεν μπορούσα να βρω κάποιο σε σχετικά καλή τιμή,γρήγορο και να μην πέσω κατηγορία αμαξώματος.Έτσι κατέληξα στο Astra 1.6t GTC sport και πήγα να το κλείσω.ΕΥΤΥΧΩΣ που το οδήγησα!! Το αυτοκίνητο κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει καλό τιμόνι,καμία αίσθηση.Οι αναρτήσεις μαλακές για 180 τουρμπάτα άλογα(δεν αναφέρομαι στα ηλεκτρονικά αμορτισέρ,αλλά στην απλή).Χώροι περιορισμένοι,όπως και η ορατότητα πίσω,ποιότητα υφασμάτων ελεεινή.Το απέρριψα εντέλει!
Μετά σκέφτηκα Golf GT,αλλά φοβήθηκα τον 1.4/170 tsi κινητήρα.Πήγα μια βόλτα και από SEAT λοιπόν..Οδήγησα το 1.6 force(115 άλογα),το οποίο βέβαια δεν πήγαινε,αλλά από οδική συμπεριφορά μπορώ να πω καλό έως πολύ καλό!Σαν αυτοκίνητο είναι αμφιλεγόμενης αισθητικής,είτε θα αρέσει σε κάποιον πολύ,είτε καθόλου. Σε εμένα άρεσε αρκετά.Χώρους έχει,5θυρο είναι,τα πλαστικά στο ταμπλό μέτρια(σχεδίαση..άστο καλύτερα!).Το 1.8 sport up έχει 23.400(-1.500 για μετρητοίς) και έχει κυριολεκτικά τα πάντα! Κολλούσα στο θέμα της εγγύησης(2 έτη) αλλά ήρθε η SEAT και με πρόλαβε! Με 530 Ευρώ επιπλέον,επέκταση εγγύησης στα 5 έτη! Έτσι το έκλεισα: 1.8 tsi sport up, μαύρο,με υποβραχιόνιο.Επίσης είπα να βάλω προφυλακτήρες από FR μπρος-πίσω(μην σας ξεγελάει η διαφήμιση,το FR και το Cupra έχουν τους "άγριους" προφυλακτήρες) με 1100 Ευρώ επιπλέον.Όλα αυτά με τέλη κλπ. έξοδα,μου έφτασε το όχημα 24400 μετρητοίς(συν κάτι αξεσουάρ όπως πεντάλ αλουμινίου,προστατευτικά μαρσπιέ κ.ά, θα πάει +450). Μου έχει δώσει ημερομηνία παράδοσης 5 Ιουλίου. Αν δεν έχεις καταλήξει μέχρι τότε μου λες για βόλτα!
Υ.Γ.: Λευκό το ήθελα,αλλά θα έφερναν 1 μόνο(στις προπαραγγελίες) και ήδη είχαν 6 παραγγελίες σε αυτό το χρώμα!Που να περίμενα 3 μήνες..