Συνήθως για τα ε101 ο ιμάντας αλλάζεται στα 60.000 χλμ. αλλά σε μένα όταν είχα παεί για σέρβις τότε στα 60,000 μου είπανε ότι τα μοντέλα απο 1/1/1996 και ειδικά τα αε101 1.6 που είναι και το δικό μου ο ιμάντας,τεντωτήρας,ρουλεμάν κ.τ.λ θα αλλαχτει στα 100.000 χλμ.
Εγω βέβαια ακούγοντας αλλά και βλέποντας τοιχοκολημένο σε μια πινακίδα αυτά που μου λέγανε έκανα πάσο. Φτάνοντας στην συνέχεια στα 100.000 χλμ. όπως λέγανε κάνω το σέρβις του τουτού μου αλλάζοντας βέβαια αυτά που προέβλεπε ο κατασκευαστής και φυσικά ιμαντα κτλ. και διαπιστώνω έκπληκτος ο παλιός ιμαντας με τον καινουργιο να μην έχουνε καμία διαφορά φθοράς όσο μπορούσαμε με γυμνό μάτι.
Βέβαια να μήν ξεχάσω να πώ ότι το τουτού μου όλα τα χλμ. του είναι μόνο σε εθνική εξού βέβαια και το δικαστήριο για υπερβολική ταχύτητα,και αφαίρεση πινακίδων κτλ.
Τελικά διαπίστωσα το σωστό ρητό που λένε "πάρτο,σπάστο,σκίστο,.....αντέχει
είναι ΤΟΥΟΤΑ δεν παθαίνει τίποτα.
Οσο για τα λεφτά αν είναι εξουσιοδοτημένο ΤΟΥΟΤΑ τα λεφτά σχετικά είναι καλά αν είναι όμως ο μπαρμπαμήτσος της γειτονιάς σου ας σου κάνει κάποια καλή τιμή μιας και δεν παίρνεις και κάποια εγγύηση δηλ.σφραγίδα στο βιβλιαράκι σέρβις.
|