Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-07, 00:37
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 338
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι εγώ έτσι έλεγα να το κάνω, αλλά η τν είναι στο δωμάτιο στην πρόσοψη της πολυκατοικίας, οπότε το καλώδιο πρέπει να περάσει από μπροστά γιατί και οι κεραίες είναι στο μπροστά κομμάτι της ταράτσας. Υπό άλλες συνθήκες θα το έκανα χαλαρά, αλλά στον έκτο είναι ένας άτεκνος γέρος με καρδιά πολύ σατράπης και άμα δει το καλώδιο να περνάει θα μου το κόψει. Άσε που όταν άλλος έβαζε air condition πήγε να πλακώσει τον τεχνικό που έβαζε τη χωλήνα με το κοντάρι της τέντας...killer insticts

Και παίζει τέτοιοι που είναι να μου ρίξουν και καμιά αγωγή για προσβολή της πρόσοψης της πολυκατοικίας και όχι τίποτα άλλο αλλά αργεί και το πτυχίο και θα πληρώνω άλλο δικηγόρο

Μάλλον το ταφάκι θα βάλω και θα τρυπήσω τα αλουμινοκασώματα του μπαλκονιού. Για πιατάκι και αποκωδικοποιητή ξέρει κανείς αν αποδίδει από το μπαλκόνι;;;
εξαρτάτε απο το αν είναι προσανατολισμένο σωστά και σε κατεύθυνση και σε ύψος. παράδειγμα αν θέλεις να δείς hotbird πρέπει το πιάτο να είναι στις 45 μοίρες ύψος. αν υπάρχει πολυκατικία αλλά δεν είναι τόσο ψηλή και το κάτοπτρο βλέπει σε εκείνο το ύψος τότε είσαι εντάξι. αλλά και να μήν βλέπει πάλι έχεις πιθανότητες να πιάνεις σωστά λόγω ανάκλασης.

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση