Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-06-07, 08:09
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 339
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάποια δικά μου σχόλια σε απόψεις που συζητήθηκαν.

Είναι μύθος ότι όλοι έχουμε τις ίδιες ικανότητες να ελέγχουμε ένα μηχάνημα (αυτοκίνητο στην περίπτωση μας). Όπως δεν έχουμε τις ίδιες ικανότητες στη ζωγραφική, το τραγούδι, το χορό, τα μαθηματικά, ....
Τα όρια ταχύητητας στην Ελλάδα είναι συνήθως για τον χειρότερο οδηγό. Για κάποιους είναι εντελώς αδύνατο, αν όχι επικίνδυνο, να τα τηρούν. Να πούμε ότι στην Αμερική που είναι χαμηλά και αυστηρά τα όρια "κοιμούνται" στο τιμόνι και τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν με σύγκρουση από πίσω !!!

Μην θαυμάζετε τα μέτρα καταστολής, όπως στην Αμερική με αλκοόλ. Περισσότερο ζωές καταστρέφουν παρά φτιάχνουν.
Πολύ σωστό το πρώτο !!!!

όσο για την Αμερική άσε να σας πω εγώ που τα ζω από κοντά εδώ και 5 μήνες.

εδώ τα μέγιστο όριο ταχύτητας είναι τα 115 χιλιόμετρα ή 75 μίλια ...

και είναι πολύ μικρό γατί έχουν μεγάλους δρόμους και Τεράστιες αποστάσεις !!! σκεφτείτε ότι μόνο το Τέξας είναι αρκετά ποιο μεγάλο από ότι όλη η Ελλάδα !!!!

αλλά εδώ πολύ σπάνια θα δεις τροχαίο και στις λίγες περιπτώσεις τραυματισμών είναι είτε επειδή λόγω της τεράστιας και μονότονης ευθείας τους παίρνει ο ύπνος (πράγμα που μου συνέβη και εμένα μία φορά αλλά με έσωσαν τα ¨χαρακώματα¨ που βάζουν στα πλάγια του δρόμου που αν τα πατήσεις προκαλούν τρομερά έντονο κραδασμό και θόρυβο οπότε ξυπνάς ακαριαία) ή από μεθυσμένο οδηγό.

Αλλά εδώ δεν αστειεύονται !!! εδώ κόβουν στην κυριολεξία κ@λους.

Και βλέπεις όλους τους Ελληνάρες εδώ και είναι Παναγίτσες !!!!

Αν οι μπάτσοι οι δικίμας δουλέυανε όπος ετούτοι εδώ τώτε στην ελλάδα θα είχε κυριχθεί ο τρίτος παγκόσμιος !

όσο για τα μέτρα που πέρνουν όταν τσακόσουν μεθυσμένο οδηγό είναι πολύ σωστά !
Απλά είναι υπερβολικοί στο οτι σου απαγορέυουν μέχρι και να περπατάς στον δρόμο μεθυσμένος !!! διλαδή αν μεθύσεις σε ένα club και βγείς με τα πόδια και σε δούνε σε πάνε μέσα κανωνικά και με τον νόμο.

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 06-06-07 στις 09:34.
Απάντηση με παράθεση