Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-06-07, 15:06
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι ακριβως! Αυτό είπα και εγώ. Ο λόγος δεν είναι το πρόστιμο! Και εκεί και εδώ πλεόν, τα πρόστιμα είναι τσουχτερά.
Αυτό που αλλάζει είναι 1ον ότι εκεί πέφτει και φυλάκιση μη εξαγοράσιμη και 2ον ότι εκεί υπάρχει συνεχής παρακολούθηση οπότε αν κάνεις την παράβαση 99% σε έχουν πιάσει... Εδώ μόνο αν είσαι άτυχος σε πιάνουνε...
εδω τωρα εγιναν τσουχτερα,θα δουμε στο μελλον αν εχει αποτελεσμα οπως εκει.εγω δεν εχω προβλημα ουτε με το τσουχτερο προστυμο,ουτε με το να πεφτει φυλακιση.εσυ ομως εισαι πιο αυστηρος απο εμενα οταν προτυνεις και φυλακιση.προσωπικα δεν μου αρεσει η συνεχεις παρακολουθηση.εγω θα ελεγα οτι εκει ειναι διαφορετικος ο τροπος ζωης.αν θελεις θα ελεγα οτι εχουν γνωση για το τι ακριβως κρατανε στα χερια τους,η αν θελεις εχουν ξεκινησει πολλα χρονια πριν το θεμα "παιδειας" που λεγαμε πριν.θα ηθελα επισεις να πω οτι με το να λεμε οτι οι πλουσιοι ανθρωποι και κονομιμενοι και με μεσο,την γλιτωνουν,δεν σημενη οτι τα μετρα της τροχαιας ειναι αδικα και δεν πρεπει να εφαρμοστουν.μην τα μπερδευουμε.κακως ξεγλιστρανε,πρεπει να σταματησει αυτο,αλλα ομως δεν σημενη οτι τα μετρα του κοκ δεν ειναι σωστα για αυτον τον λογο.ειναι διαφορετικα αυτα τα δυο πραγματα.ειδες ποια νοοτροπια επικρατη εδω;το λες και μονο σου...."αν εισαι ατυχος σε πιανουνε".δεν σε πολυενδιαφερη αν θα κανεις παραβαση η οχι,αλλα το αν σε πιασουνε.