[quote=GEORGIOS_XYNOS;245324]Και μετα απο καιρο ηρθε η στιγμη να ξαναπιασω το αγαπημενο μου κορολλι (το 4θυρο φυσικα) που παρεπιμποντως απο σημερα "φοραει και ιστορικες πινακιδες"!!! Δλδ στην παρεα του corollaclub εχουμε πλεον 2, του Αγγλου ψυχολογου και το δικο μου (και τα 2 ασπρα 4θυρα ΚΕ30)!!QUOTE]
.................................................. .................................................. ....
Αντε μπραβο Γιωργο!! η μπλε πινακιδα της ΕΟΟΕ στο αμαξι τρελα. Εγω το εχω περασμενο και ασφαλισμενο εκει. Πινακιδα λεω να βγαλω κατα το τελος του ετους γιατι εχω τα τελη πληρωμενα για φετος.
Ελπιζω να καταφερουμε να συναντηθουμε καποια στιγμη. Ειχα κατεβει Ελλαδα πριν 15 μερες αλλα ηταν τοσο το τρεξιμο που ουτε τον Κυρ. που ειμαστε στην ιδια πολη δεν πηρα να τα πουμε.
Αντε νομιζω πως πρεπει να εχουμε και ενα τμημα corolla-αντικα στο club.
p.s. ενα βραδυ οσο ημουν Ελλαδα ειχα κατεβει για ποτο στο Ειρηνης και Φιλιας στο Φαληρο. Μεσα στην τρελα και στο κομφουζιο για παρκινγκ πετυχα ενα νεαρο με ενα κιτρινο ΚΕ25 κουπε το οποιο ηταν αστερι και μαλλον με πολλες δυνατοτες..... τον ρωτησα αν ξερει για το club μαλλον δεν ηξερε. Δυστηχως μου κορναρανε και του μιλησα φευγαλεα. Τον εχει πετυχει ποτε κανεις????
KE-30 Classic
|