Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-05-07, 20:52
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Μην το περνεις προσωπικα φιλε Billlll , δεν σε ειπα ψευτη ουτε τραβαω κανενα ζορι που τα ματια καποιων βλεπουν τις τελικες που ονειρευονται και οχι την πραγματικη ταχυτητα στο κοντερ..Αλλωστε οι περισσοτεροι αντρες εχετε μια ταση να μεγαλοποιητε ο,τι εχει να κανει με τις επιδοσεις του αυτοκινητου..Κακο δεν ειναι,απλα εμενα δεν με πειθει..Αλλωστε το ιδιο αμαξι εχω και γω και ξερω πανω κατω τις δυνατοτητες του) ..Αλλα και να μην το ειχα,το 1.4 ειναι 1.4 ,οσο κιαν θα θελαμε το δικο μας 1.4 να ειναι η κρυφη υπερδυναμη μεταμφιεσμενη σε Toyota Corolla!Οποτε ας περιοριστουμε στους φιλους που ανεβαζουν φωτογραφια με το κοντερ (ανευ photoshop) η ας παμε να τα ριξουμε απο το everest για να πιασουν τις πολυποθητες τελικες που ονειρευομαστε.
Πώς γίνεται να μην το πάρω προσωπικά όταν έχω δει τουλάχιστον 50 φορές 215 χιλιόμετρα/ώρα στην ΚΑΤΗΦΟΡΑ το ξαναλέω και εσύ μου λες πως το φαντάζομαι. Την επόμενη φορά που θα γυρνάς Αθήνα πάρε φόρα στα τούνελ στην κακιά σκάλα και χωρίς να σηκώσεις καθόλου έλα και πες μου πόσο θα σου δείξει το κοντέρ στην κατηφόρα που ακολουθεί. Αν δεν δείξει 210 να μη με λένε billlllll :P

Nyo μιλάμε για μαμά καταστάσεις, αν και τώρα με το φίλτρο και το τελικό δεν έχω δει μεγαλύτερη τελική.
Απάντηση με παράθεση