Θέμα: Celica vs Supra
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-07, 10:54
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos Εμφάνιση μηνυμάτων
ρίχτε και ματιά εδώ http://www.mat.fi/project1984toyotacelicaturbo.htm
ρε μάγκες, θα σας φύγει το κλαπέτο από το τι δουλειά κάνανε κάτι μάγκες στα εξωτερικά σε ένα σαπίλι ...
α ρε μαστόριαααααααααααααααα .......................
σαν τον λιακοπουλο εγινα, ολο κραζω....

η ιστοσελιδα ειναι φανταστικη, επαθα κατι, ηρθε ο μαρασμος κ το χαμογελο μαζι στο προσωπο μου.

Το χαμογελο, γιατι δεν ειχα ποτε την χαρα να δω τετοια ποιοτητα εργασιας-ανακατασκευης-χωρου εργασιων-αντικειμενου ανακατασκευης, απλα τρελαθηκα, ειναι ακριβως οπως το ονειρευεται ο καθενας σαν κ εμενα κ εσας, το βραδυ οταν τον παιρνει ο γλυκος υπνος.

Ο μαρασμος, γιατι ξερουμε οτι ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου, ναι,ναι,ναι, κ ποτε δεν θα κανουμε κατι ουτε κατα 5% ομοιο του.

π.χ. το πιο απλο, οι βασεις που εχει για τους προβολεις μπροστα στον προφυλακτηρα, τους εκανε με παντογραφο σε πλασμα ή laser με παχος π.χ. 10 mm.

αν παω εγω ή ο αλιμονος --οι "καημενοι", γιατι "καημενοι¨ειμαστε, απλα το ξερουμε-- σε τοπικο μηχανουργειο κ τον ζητησουμε τα αντιστοιχα να μας τα κανει, ποσο λετε θα μας χρεωσει?

κατω απο 50 Ε αποκλειεται.....!!!!

αφου ζουμε στην ουγκαντα ρε!

κοιταμε πως θα μαμησει ο ενας φτωχος τον αλλο φτωχο για να επιβιωσει ή να ξεφυγει λιγο οικονομικα. κ γι αυτο δεν ειναι απλη η λυση, πρεπει να αλλαξει ολοκληρο το συμπαν.

ο μηχανουργος εχει κ αυτος εξοδα, υπερβολικη εφορεια, ΙΚΑ, κ περιμενει πιος θα "κατσει" να πληρωσει τα σπασμενα.

Σε καμια περιπτωση δεν κατηγορω τους μηχανουργους, μιας κ ειναι 100% οι πιο σταθεροι στις τιμες, στις εργασιες τους , εδω κ πολλα χρονια, χωρις καμια αυξηση.

αντε τωρα εγω να λυσω 5-10 πραματα απο το δικο μου, και να τα κανω ξανα, τα 1000 ευρω φανταζουν ανεκδοτο.

οι δικες μας πατεντες-μετατροπες-κολληματα φανταζουν κ ΕΙΝΑΙ ναι μεν λειτουργικα αλλα τριτοκοσμικα σε σχεση με τετοια εργα τεχνης.

ο ανθρωπος εκει κανει τεχνη, κ σαν τεχνη το αντιμετωπιζω, τον θαυμαζω, τον ζηλευω, αλλα δεν μπορω να ακολουθησω.

μπραβο αλι, που μας εκανες την τιμη κ γνωρισαμε την τεχνη ενος ζωγραφου.

πικρααααα.........................