Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-05-07, 19:07
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 351
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
με τον mikeg εχω ανοιξει εγω.... κερδισα. νομιζω 160 αλογα δηλωνε τοτε ο μιχαλης.αλλα δεν βγαζεις ακρη ετσι εκει απλα με μια πρωτη και δευτερη ταχυτητα.... μπορει σε αλλο σημειο να ειναι καλυτερο(αν και δεν το πιστευω)
εχουν γινει και αλλα ανοιγματα ομως και ξερουμε τι παιζει....

Οντως στον ιππόδρομο με πέρασε ο Πάνος αλλά εκεί δεν βγάζεις σωστά συμπεράσματα. Ούτε 3ες δεν βάζεις καλά καλά και πρέπει να μπεις στα φρένα (και όλοι ξέρουμε οτι στις 3ες αυτά τα μοτέρ δουλεύουν σε ρυθμούς κόντρας) + οτι δεν έχω και καλά λάστιχα για κόντρα απο στάση (έχω αυτά που είχα και σαν 14άρης). όταν πηγαίναμε με τον Φάνη Τρίκαλα στην εθνική ούτε μου άνοιγε ούτε τον έφτανα μέχρι να μιλήσει η τελική στην οποία λόγο κιβωτίου έχω μικρότερη (κάπου 220 εγώ 230 ο Φάνης). Πιστεύω πως στην τελική κερδίζει ο 20ν και σε ανηφόρα το υπερκυβισμένο λόγο ροπής (σε όποιο αμάξωμα και να μιλάμε) απο εκεί και πέρα σε ένα 400άρι νορμάλ παίζουν ρόλο πολλά όπως είπαν και οι άλλοι (κιλά, λάστιχα, οδηγός κ.λ.π.). Σημείωση οτι έχω ανοίξει και εγώ με το τουρμπάκι του πέρλα 2-3 φορές και δεν έχασα ποτέ (επιτυχία του ήταν όταν σε ένα απο τα ανοίγματα έχασε μόνο 1 αμάξι).

Πάνο τι άλλα ανοίγματα έγιναν ρε και με ποιούς ?

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση