παντως εγω προσωπικα δεν υποννοησα κατι τετοιο, αλλα ουτε και ο κυρο νομιζω. απλα οντως υπαρχουν πολλα ατομα που μπορουν καθημερινες...και αλλα τοσα φυσικα υπαρχουν που θελουν σ/κ. αυτο που απλα λεω εγω ειναι λογω του οτι πηρα σημερα τηλ και μιλουσα 10 λεπτα με την πιστα...σ/κ ΔΕΝ παιζει μεχρι και τα τελη ιουνιου. οποτε παμε μετα για ιουλιο....αν ειμαστε τυχεροι και μεχρι τοτε δεν εχουν κλεισει εταιρειες για προμο και διαφορα. επισης την καθημερινη την ειπαμε σαν επιλογη λογω του οτι καθημερινες συνηθως δεν εχει αυτο το λαικο προσκυνημα που συμβαινει καθε σ/κ που ειναι η πιστα free.αυτα απλα σαν διαπιστωσεις.δεν ειπα οτι σ/κ εγω δεν παω. απλα αυτο που λεω ειναι οτι η χρυση τομη ειναι σχεδον αδυνατον να βρεθει γιατι σιγουρα μια αποφαση παντα βολευει μερικους και οχι ολους. μακαρι να κατεβαιναμε 50 και 100 αμαξια σαν club απλα απο το να περιμενουμε να γινει αυτο που ειναι καπως δυσκολο...ειναι καλυτερο, κατα τη γνωμη μου παντα, να αρχισουμε λιγοι λιγοι και σιγα σιγα ολοενα και περισσοτεροι θα ακολουθουν. παντα προσωπικη αποψη! no offense ofcourse to anyone!