Γιάννο, απλά το είπα, γιατί με τον τρόπο που τα έγραφες φαινόσουν πολύ επιθετικός απέναντι σε όσα γίνονται! Και βέβαια κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν σε κάτι...... αυτό έλειπε! Και σίγουρα είσαι απο τα πιο δραστήρια άτομα του κλάμπ.. κανείς δεν έχει να πεί κάτι αντίθετο!
Πέρα απο αυτό λοιπόν, ειδικά όσο αφορά τον αριθμό των συμμετοχών ξέρεις πολύ καλά ότι έχουμε δίκιο όταν λέμε ότι οι περισσότεροι λένε λόγια του αέρα! Δυστυχώς..... Και λέω λοιπόν εγώ.... γιατί να υποχρεωθούμε κάπου πάλι... και να ξανασκάσουνε πολύ λίγα άτομα (Κάτι το οποίο γίνεται σαφέστατα και στις εκδρομές, τις οποίες πολλοί ζητάτε!)! Εγώ λοιπόν θα χαιρόμουνα, εάν απο εδώ μέσα βγούνε 1-2 δραστηριότητες που να δώ να συμμετέχουνε πολλά άτομα! (Δστυχώς δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου την φωτογράφιση των 70+ αυτοκινήτων!!!).
Από εκεί και πέρα.... ΠΟΤΕ δεν παρακαλέσαμε κανέναν! ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!! και δεν νομίζω να το κάνει κανείς! Ας είμασταν και 5 άτομα.... αρκεί να περνάμε καλά σαν ΠΑΡΕΑ! Γιατί αυτό είμαστε.... ΠΑΡΕΑ! Οσο και αν κάποιοι θέλουνε να δημιουργούνε άλλες εικόνες!
Κλείνω εδώ αυτό το θέμα..... και περιμένουμε προτάσεις για το "Τι γουστάρετε" να δείτε απο το κλάμπ!
Αντε πάρτε φόρα..... και αμολάτε ιδέες!!!!