Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-07, 20:26
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειμαι μπορω να πω απο τους λιγους που και με σπασμενο ποδι με πατεριτσες ερχομουν στην συναντηση τις παρασκευης (πολυ πριν ερθεις εσυ,ασε μην ρωτας).Εχω "δωσει" οτι μπορω απο τον εαυτο μου στο club σε εκδηλωσεις-εκθεσεις.Δεν εχω ερθει σε αντιπαραθεση με κανεναν και ακομα ετσι νιωθω (δεν τα ειπα απο κακια και οσοι με ξερουν δεν παρεξηγουνται).

Πιστεψε αν δεν γουσταρα τα παιδια που ειναι στο club δεν θα ημουν εκει καμμια παρασκευη.Απλα ετυχε να κανουν καποιες εκδηλωσεις που εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου καν να βλεπω!Δεν ειναι κακο οπως λες και εσυ να εχουμε διαφορετικες αποψεις,μην προσπαθησει κανεις να μας τραβηξει με το ζορι σε κατι που δεν θελουμε ολοι,οποιος θελει θα ακολουθει και θα χειροκροτει την προσπαθεια των παιδιων(μιλαω για το ποδοσφαιρο),βρεθηκα τυχαια με τον Σπυρο και του ειπα ΜΠΡΑΒΟ για την πορεια του club και ας παρουν και το κυπελο,αναγνωριζω την προσπαθεια τους και την χειροκροτω,απλα δεν την παρακολουθω.

Υσ.Οσο για την αλλαγη του αυτοκινητου θα ερθει και αυτη με τον καιρο της (πες μου οτι πηρες το κορολλα και εκλεισες σαν οδηγος να αυτοκτονησω!),την παρεα ομως δεν την αλλαζω!!!

Υσ2.Αν εχουν θιχτει καποιοι απο την γνωμη μου,παρακαλω να ερθουν να μου μιλησουν απο κοντα και να εξηγησω τους λογους μου.Μην χαλαμε αλλο το τοπικ του Αντωνη ειναι κριμα γιατι μπορει να βγουν πολυ καλα πραγματα και γνωμες απο εδω μεσα.