Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
1ον. Το topic ονομάζεται "τί γουστάρετε;" και για αυτό ακριβώς γράφω αυτό που γουστάρω να δω από το club! Αλλά από ότι καταλαβαίνω μάλλον το topic ανοίχτηκε για άλλο λόγο!
2ον. Το nickname μου είναι tsport192, δεν καταλαβαίνω γιατί σε δυσκολεύει?
και
3ον. Ακόμα δεν ακούσαμε αυτό που "γουστάρεις" εσύ.
|
1. Οντως το τόπικ που άνοιξε ο Αντώνης προφανώς αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του λαού λεγετε "Τι γουστάρετε". Αρα καλά έκανες και έγραψες την άποψή σου tsport192 (και ουχί -193, αλλά ούτε και 19κάτι!). Προφανώς δεν άρεσε αυτό που είπες, και το θεώρησε off topic, για αυτό και σου προτείνει να ανοίξεις ένα άλλο τόπικ για την δική σου ιδέα!
2. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το 2 στο πληκτρολόγιο..... δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλιώς!!!
3. Οπως είπα και πρίν, το περιμένω και εγώ αυτό, αλλά ο Αντώνης απάντησε λέγοντας ότι άνοιξε το τόπικ για να μιλήσει ο κόσμος, και να μπορέσουμε απο εκεί να αντλήσουμε ιδέες. Προφανώς δεν έχει να μας δώσει κάποια ιδέα ο ίδιος, παρά μόνο να εκφέρει γνώμη πάνω σε ιδέες άλλων ("Ανοιξε ενα τόπικ tsport19κάτι").
Αν αυτό το θεωρείτε ώριμο διάλογο, δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε, και το σταματάμε αμέσως εδώ! Οσοι θέλουνε πραγματικά να προσφέρουν κάτι, είπαμε ότι μπορούνε να το κάνουνε συμβάλλοντας με ΩΡΙΜΟ τρόπο σε μια τέτοια κουβέντα! Αν αυτό το τόπικ ανοίχτηκε για να ειρωνευτεί κόσμο, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει!
Και επειδή και εμένα μου φέρνουνε παλιές αναμνήσεις στο μυαλό Αντώνη, να σου θυμίσω ότι και τότε, πολύ μιλήσανε..... αλλά όχι την ώρα των αποφάσεων.... παρά μόνο την ώρα των εντυπώσεων!
Υ.Γ. Δεν κατάλαβα τα εισαγωγικά στην λέξη διοίκηση! Ως προς τι αυτά?