Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-05-07, 15:23
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 371
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ελεγα να μην απαντησω, αλλα βασικα θα ηθελα τελικα να εκφρασω την αποψη μου γιατι ειναι διαφορετικη απο αυτες που εχουν ακουστει μεχρι τωρα! Και συγκεκριμενα βρισκεται καπου στη μεση απο αυτης του Γιαννη και του Μιχαλη!
Προσωπικα δεν μου αρεσει που ορισμενες φορες ως επιχειρημα χρησιμοποιειται "η προβολη του κλαμπ" , μου ακουγεται σαν να ειμαστε καμια εταιρια και ψαχνουμε πελατες! Ειμαι στο κλαμπ απο την δημιουργια του σχεδον και παντα το βλεπαμε σαν παρεα! Προτιμουσαμε να εχουμε 15 μελη-φιλους παρα απλα 100 μελη! Και βεβαια με αυτη τη λογικη οτι εκδηλωση καναμε την καναμε γιατι γουσταραμε να συμμετασχουμε σαν δραστηριοτητα! Και βεβαια καλοδεχουμενη ειναι η οποια προβολη! Αλλα με ενδιαφερει να προβαλομαστε σαν παρεα και οχι σαν ενα απροσωπο κλαμπ! Μεχρι τωρα το εχουμε καταφερει ως ενα βαθμο...
Προσωπικα εγω στην μπαλα παω γιατι μου αρεσει να βλεπω, και γουσταρω και τα παιδια που παιζουν, αναγνωριζω τον χρονο που σπαταλουν, αλλα ξερω πως και κανεις να μην πηγαινε παλι τα παιδια θα επαιζαν γιατι απλα το γουσταρουν, δεν το κανουν απο υποχρεωση! Πανω απ ολα ειναι μια παρεουλα που γουσταρει να παιζει μπαλα και μεσα απο αυτο προσπαθει και να φερει μια διακριση στην ευρυτερη "Παρεα" μας που ειναι το κλαμπ. Ετσι και σε ολες τις εκδηλωσεις! Τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις μας πρεπει να ειναι σε προσωπικο επιπεδο και οχι προς το κλαμπ! Ακομα και την συνδρομη δεν μας υποχρεωνει κανεις να τη δωσουμε, οποιος θελει την δινει και απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει κατα ποσο θα ασχοληθει η οχι η θα συμμετασχει η οτιδηποτε! Ετσι ειναι και ετσι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι για μενα. Για να μεινει ανθρωποκεντρικος ο χαρακτηρας της "Παρεας" μας!

το μέλλον όμως?

Απάντηση με παράθεση