Καλα ρε Alex θα με τρελανεις? Εσυ ειχες τα λεφτα και εκανες καποια πραγματα παραπανω! Εγω μιλησα για τις διαφορες που κανει η εξατμιση σε σχεση με την μαμα! Τι εισαι αε101? δηλαδη 4afe? Εμενα στα τετοια μου και 15 καροτσες να μου ριξεις! Ελα Γαλατσι και τα λεμε. Η μηπως θα μου πεις επειδη το δικο μου εχει μονο εξατμιση δεν παει?? Ας πηγαιναν ολα τα 1600 ετσι!
Το δικο μου αμαξακι με εξατμιση ολοκληρη και εναν ρυθμιστη πιεσης εχει ριξει στα 0-100 κανα δευτερολεπτο κατω απο οτι βλεπω(χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος). Τα πραγματα μιλανε απο μονα τους. Αμαξια που δεν τα πλησιαζα τωρα τα εχω! Οταν ο κατασκευαστης σου εχει μια εξατμιση που ουτε τα 1300 δεν εχουν και εσυ την ανοιγεις σωστα ναι φιλε μου ειμαι πεπισμενος και δεν μου αλλαζεις γνωμη οτι μετα ειναι σαν να αγορασες αλλο αμαξι!
Φυσικα η αρχη ειναι το ημιση του παντως και αν θες να δεις αλογα μετα κανεις αλλα πραγματα! Εγω δεν θα κανω αυτο που εκανες εσυ μαλλον! Θα παω κατευθειαν για 20v ειτε ασημοκαπακο για προοπτικη τουρμπισματος ειτε μαυροκαπακο για full ατμοσφαιρα. Τωρα αναρτηση και καλες ζαντες