Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-05-07, 10:17
Το avatar του χρήστη JOHNG6
JOHNG6 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11 g6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 230
JOHNG6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια καλημερα!!! Τελικα με το προβλημα , πηγα χτες στον Πασπαλιαρη και μου εριξε σπρευ. Μου ειπε οτι ειναι κλασικο προβληματακι και οτι δεν πρεπει ν ανησυχω. Του ειπα οτι καποια παιδια απο το club , εχουν αλλαξει ακομα και δισκο πλατω , και το βρηκε υπερβολη(!). Μου ειπε γιατι τριζει και οταν του εριξε σπρευ , με ρωτησε εαν μαλακωσε ο συμπλεκτης. Ολα καλα απο χτες με το τριξιμο , ομως κατι αλλο με προβληματισε παρα πολυ και θελω εαν ξερει καποιος , να μου πει εαν σχετιζεται με αυτο το προβλημα.
Χτες οταν εφυγα απο τον Πασπαλιαρη , πηγα για καφε στον Εποψης(Προφητη Ηλια , Χαιδαρι , για οσους ξερουν) , οπου εκει εχει τρελη ανηφορα. Οπως πηγαινε μπροστα μου καποιος σταματησε για να παρκαρει , οποτε σταματησα και εγω. Οταν παρκαρε πηγα να ξεκινησω και επειδη οπως ειπα ειχε τρελη ανηφορα , αναγκαστηκα να ανεβασω στροφες. Ξεκινησα κανονικα , ομως διαπιστωσα οτι μυρισε ο δισκος(!!!!). Μετα βεβαια ολα κομπλε. Ομως δεν τελειωσαμε εδω. Το βραδυ καθως γυρνουσα σπιτι μου απο Λ.Αθηνων , ηταν συνεχως διπλα μου ενα astraki απο το opel-club. Οποτε στο φαναρι που μας επιασε , ειπα να ανοιξω λιγο την πρωτη και δευτερα να δω πως πηγαινει. Ανοιγω την πρωτη ολα καλα , παω να βαλω δευτερα και δεν μπηκε με την πρωτη... με το που την εβαλα , ξαναμυρισε ο δισκος για λιγο...
Αυτα με τις εμπειριες μου.Λετε ν ανυσηχω ή ηταν κατι τυχαιο??? Please οποιος ξερει κατι , ας πει. Thanks.
Απάντηση με παράθεση