Εσυ εχεις δικιο Λευτερη,καλα τα λες!Ομως κοιτα ποιοι ερχονται στην εκδηλωση αυτη του καλμπ?Αυτοι που παντα ηθελαν να κανουν καρτ ετσι δεν ειναι?Οσοι ζητησαν την εκδηλωση αυτη ερχονται,ετσι δεν ειναι?Δεν ηταν και πολλα τα ατομα αυτα.
Εγω παραδειγματος χαρη δεν εχω κανει ποτε καρτ και ουτε σκοπευω να κανω.Εγω δηλαδη με το ζορι πρεπει να ερθω εκει να σας βλεπω να γυρνατε γυρω γυρω με τις πορδες?Και στο κατω κατω της γραφης μην το ξανακανονισετε και οποιος θελει να πηγαινει μονος του η εσεις που θελετε και κανετε να πηγαινετε παρεα(αυτοι που ειστε οι ιδιοι και οι ιδοι οπως λες) και μην χαλιοσαστε αν ερθουν οι αλλοι απο το κλαμπ.
Ολα αυτα τα λεω γιατι ξερω οτι εχεις τρεξει για την εκδηλωση αυτη.Μην την ξανακανετε αν δεν εχει αντικρυσμα.Εγω δεν ειχα δηλωσει ποτε οτι θελω να κανω καρτ,οποτε δεν πιστευω να ειμαι μεσα σε αυτους (που κραζεις) η που θα ηθελες να ερχονται στην πιστα ΤΕΤΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ( και την συκγεκριμενη ωρα) εχουμε και δουλειες να κανουμε.Αν γινοταν σαββατοκυριακο θα ερχομουν για καφε και να σας βλεπω αλλα μεσοβδομαδα δεν γινεται.
Υσ.Μην πεταχθει κανει και πει "ναι βλεπουμε και το σαββατο που παιζουμε ποδοσφαιρο τι σημμετοχη εχεις" γιατι και εκει δεν εχω πει ποτε οτι γουσταρω να βλεπω κλωτσομπαλιες,το απεχθανομαι το σπορ.Ευχαριστω πολυ.