Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-04-07, 09:55
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δημήτρη καλημέρα,
Αν και τα φρονήματα μου είναι όντως ταγμένα υπερ της 21ης Απριλίου, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να το κανω να ακουστεί έτσι.
Εγώ απλά σου έδωσα εξήγηση και απάντηση στο αν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί ελεύθερα το όνομα και logo του corollaclub.
Απ'ότι είδες έχει βγει και σχετική ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα.
Από εκεί και πέρα αυτές οι υπερβολικές ενέργειες σου και οι εκδηλώσεις "αγάπης και συγκίνησης", στυλ Ξανθόπουλος, για το αυτοκίνητο σου και την ΤΟΥΟΤΑ ή και για αυτόν που ανακάλυψε τον τροχό δεν έχουν καμία σχέση με το αν θα κολήσεις αυτοκόλητα στο αμάξι ή αν θα λες ότι είσαι μέλος του corollaclub.
Προς ενημέρωση σου, η φωτο της Πάμελα που έχεις σπίτι σου έχει πληρωθεί αδρά στην ίδια την Πάμελα για να τραβηχτεί και σίγουρα εσύ (ή αυτός που στην έδωσε) αγόρασες και πλήρωσες για κάποιο περιοδικό που την είχε μέσα για να την κολήσεις στον τοίχο σου - εκτός και αν φύτρωσε σε καμιά γλάστρα έξω από την πόρτα σου(?), οπότε πάω πάσο.
Στο κάτω κάτω έχουμε πολλά παράπονα από παιδιά που πληρώνουνε κανονικά συνδρομή και για αυτοκόλλητα ώστε να διατηρείται, να συντηρείται και να παρουσιαζεται το κλαμπ και το σάιτ μέσα σε εκδηλώσεις κτλπ και παρόλαυτα να έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάποιον που είναι μέλος "εκ πεποιθήσεως"...
Το ποστ σου δεν στο έσβησα εγώ και ούτε πρόκειται εγώ να σβησω ποστ. Απλά σου εξηγησα γιατί σβήστηκε. Και όπως φαίνεται εχει δίκιο ο Διάφανος πως θέλεις να προκαλείς το κοινό αίσθημα γιατί αν απλά ήθελες να δώσεις απάντηση σε εμένα προσωπικά θα μου έστελνες ΠΜ και δεν θα με ονομάτιζες στο φόρουμ. Κανένα πρόβλημα από πλευράς μου φίλε μου και θα σου ζητήσω να μη (με) ξαναλυπηθείς γιατί δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος. Όπως είπες: δ ι α φ έ ρ ο υ μ ε !!!