Εχουμε κ λεμε.....το παρακατω αμαξι το εχει ενας φαντασμενος γειτονας μου που οποτε πετυχαινει την κοπελα μου κ τον κοροιδευει για την καγκουρια που τον δερνει αρχιζει κ της λεει καλα καλα απο πανω σας περναω κ τα σχετικα....το αμαξι σημειωνω οτι ειναι 1000c.c. απειραχτο....
τεσπα τι σημειωματα του χω αφησει να παει να το πεταξει....να μπαει να αυτοκτονησει για το εγκλημα του τπτ αυτος εκει τον χαβα του.....τελευταια πηγε κ εβαλε κ strobo lights μπροστα κ δεν αναβει τα φωτα για να φαινονται κ πηγε να τρακαρει σε μια διασταυρωσει γιατι δεν τον ειδε ο αλλος...
Υ.Γ.
οι ζαντες επειδη δεν εχει λεφτα να βαλει πηρε σπρευ ουτε καν τις εβγαλε κ απο μαυρες τις εβαψε ασημι μαζι κ τις δισκοπλακες κ τα ταμπουρα καταλαθος
Υ.Γ.2
ειχε πλαινα σποιλερ κολλημενα με μονοτικη ταινια κ η του τα ξεκολλησαν η του εφυγαν στο δρομο καθως απογειωνοταν....
Υ.Γ.3
το χρωμα το διαλεξε αυτος φυστικι γιατι λεει μοιαζει με το θρυλικο πορτοκαλι της Supra....
Υ.Γ.4
Αντε γεια ρε φιλε....παρακαλω τον θεο να ειμαι με το seicento κ να τον κερασω καροτσες με την corolla δε θα χει νοημα....