Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Όντως μην περιμένεις να έχεις φρένα για λίγο καιρό.
Πρέπει να πατήσουν πρώτα.
Το χειρόφρενο μπορείς να το μαζέψεις και μόνος σου από μέσα, είναι πολύ ευκολο.
|
άκη από μέσα ρε φίλε μαζεύεις τα μπόσικα μόνο και στην ουσία ρυθμίζεις το πόσο ψηλά ή χαμηλά θα πιάνει.από πίσω σφίγγει όπως και στα ταμπούρα.
όσον αφορά το στρώσιμο πόσα χιλιόμετρα πρέπει να κάνω ρε συ Άκη?έκανα 200 σήμερα,πήγα και γύρισα Χαλκίδα και έκανα κύκλους εδώ στην περιοχή που έχει όλο ανηφορες και κατηφόρες για να πατάω απαλά και σταθερά φρένο.πριν είχα πολύ καλήτερο φρενάρισμα.το πετάλι έχει μπόσικα.δεν πιάνει το φρένο στο ίδιο σημείο και προφανώς θέλει εξαέρωση και με κάνει και απορώ αφού μου είπε είσαι κομπλέ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Διαφανη ψυχη τον Γκαμανη εννοεις? Να ξερω μην παω το δικο μου!!
|
φίλε μου η δουλειά που κάνει φαίνεται καλή απλά εμένα δεν με ικανοποίησε γιατί στο φρένο είμαι απόλυτος.το θέλω στα μέτρα τα δικά μου και για αυτό έβαλα τα άκρα από το levin και ήδη έχω αρχίσει και σκέφτομαι για wilwood.στον συγκεκριμένο τομέα θέλω πάντα το κάτι παραπάνω.η δουλεία στην αλλαγή τακάκια,τορνίρισμα κλπ είναι καλή που μου έκανε ο φρενάς (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε) αλλά απλά δεν μου έλυσε το πρόβλημά μου με το χειρόφρενο.δεν ζήτησα να μου το σφίξει για να το σβουρίζω απλά να στέκεται το αυτοκίνητο στην κατηφόρα.