Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-07, 15:07
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παιδιά χαλαρώστε!!! Το έχω κάνει και εγώ! Δεν είναι τίποτα φοβερό. Το λάδι μηχανής γιατί αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί και όχι λάδι ελιάς γιατί δεν είναι καθαρό, έχει αγώγιμα υλικά μέσα!

Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ στο παλιό pc μου, που δεν έχει "καλές" ψύχτρες και κάνουν σαν τρακτερ. το βούτηξα μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο που βρήκα, αφότου αποσύνδεσα όλους τους ανεμιστήρες για να μην έχω προβλήματα. Τα μόνα πράγματα που άφησα απέξω είναι το CD-ROM και το σκληρό δίσκο. ΟΛΑ τα άλλα, motherboard, pci κάρτες, τροφοδοτικό, τα πάντα είναι μέσα σε λάδι μηχανής 10x40.
Το μόνο άσχημο είναι η μύρωδιά του λαδιού το πρώτο καιρό, αλλά αν κλείσεις από παντού το δοχείο σταματάει και αυτό. θα μπορούσα να χρησιμοποιείσω και baby oil, αλλά δεν συνέφερε οικονομικά...

Και τέλος για να μιλήσω και λίγο επιστημονικά, γιατι σας προκαλεί εντύπωση? το λάδι χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις για ψύξη συσκευών. Το πιο συχνό παράδειγμα είναι η μετασχηματιστές της ΔΕΗ! που βρίσκονται διάσπαρτοι εδώ και εκεί! Ψύχονται ΟΛΟΙ με λάδι. Το λάδι δεν είναι καλός αγωγός του ρεύματος, και οπως προανέφερα δεν μιλάμε για ελεόλαδο, αλλά για λάδι βιομηχανοποιημένο, μηχανής δηλαδή ή baby oil. Δεν χρησιμοποιούμε ΠΟΤΕ λάδι μηχανής που αλλάζουμε απο το αυτοκίνητό μας για να γλυτώσουμε χρήματα, διότι περιέχει ρυνίσματα σιδήρου από τις φθορές του κινητήρα!

Εγώ από την στιγμή που έκανα αυτό άσχετα που δεν το ακούω καν, λειτουργεί στους 35 βαθμούς κελσίου χειμώνα καλοκαίρι, ενώ πριν ανέβαζε μέχρι 60 βαθμούς και βούηζε όλος το τόπος...
Απάντηση με παράθεση