Θέμα: Brakes Update
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-04-07, 13:54
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αφού κανείς δεν πρότεινε κάτι τοποθέτησα πάλι τα ίδια τακάκια από τη ΤΟΥΟΤΑ,αγορά 110 ευρώ και τοποθέτηση 50 ευρώ.για την τοποθέτηση πήγα σε έναν φρενά στη θηβών.εκεί λοιπόν έπαθα το εξής:
όταν έφτασα εγώ μόλις είχαν αλλάξει τακάκια και σιαγώνες στην Ε111 του πατέρα μου και του είχαν τορνίρει και τις δισκόπλακες για να φύγει το νυχάκι.
σειρά μου τώρα.βγάζουν τροχούς,λύνουνε δαγκάνες μπρος πίσω και μπρος μου λέει ότι η δισκόπλακα δεν είναι από τη συγκεκριμένη δαγκάνα γιατί έχει κάνει νύχι και στο εσωτερικό της (απλά είχε πατήσει το τακάκια στραβά υποθέτω),το προσπερνάω.τοποθετούν τα πίσω τακάκια βάζουν τροχούς κλπ και ρώτάω εγώ.το χειρόφρενο δεν θα το ρυθμίσουμε ρε μάστορα?δεν ρυθμίζεται μου απαντάει.ώπα κάτσε ρε μάστορα τα ίδια άκρα τα φοράνε άλλες δύο ίδιες corolles και το έχουν ρυθμίσει.σε κοροιδεύουν μου απαντάει.δεν έπιανε γιατί η πίσω δεξιά δαγκάνα σου δεν δούλευε σωστά για αυτό σου έριξα και σπρέι μου απαντάει.κοιτάω τα πίσω τακάκια που έβγαλε και όντως το ένα ζευγάρι ήταν πολύ λιγότερο φαγωμένο.λέω θα είναι αυτό,
αφήνω τον πατέρα μου εκεί και πετάγωμαι ακριβώς απένταντι να πάρω ένα καφέ να ανοίξει το μάτι.πόση ώρα έλειψα?2?5 λεπτά? βλέπω τις μπροστά δαγκάνες βαμένες ασημένιες(εγώ τις είχα όλες βαμένες κόκκινο χρώμα).του λέω του πατέρα μου γιατί τις βάφει?δεν ξέρω μου απαντάει και πάει και τον ρωτάει αν θα τις βάψει κόκκινες μετά.η απάντηση?όχι βέβαια!!
τσαντίζομαι και εγώ και του λέω χρωματοπωλείο έχει εδώ κοντά?ναι μου λέει δυο στενά πιο πάνω,πάει ο πατέρας μου πέρνει ένα σπρέι κόκκινο και το φέρνει.το δίνω του μάστορα και του λέω κάντες όπως πριν.
όταν τα έβαλε όλα πάνω το έκανε ο ίδιος βόλτα και μου λέει είσαι κομπλέ.το χειρόφρενο πιάνει ρωτάω? ναι μου λέει.το μαγαζί έχει ράμπα για να ανέβεις.για να δω του λέω.κουμπώνω την όπισθεν και αφήνω το μισό αμάξι πάνω στη ράμπα.δένω χειρόφρενο και τσούλαγε πίσω σιγά σιγά.δεν το έχεις δέσει καλα μου λέει.κατέβα.σβήνω,βάζω πρώτη κατεβαίνω.μπαίνει αυτός.το τραβάει όσο πάνω πήγεναι και μου λέει να πιάνει.ε εντάξει του λέω άμα είναι να κάνει ορθή γωνία τότε βράστα.τσαντισμένος του λέω τι σου χρωστάω?50 απαντάει του τα πέταξα στα μουτρα και έφυγα.μετά με πήρε ο πατέρας μου και μου είπε ότι ο μάστορας του έλεγε ότι όταν στρώσουν (πατήσουν) τα τακάκια θα πιάνει και το ένα και το άλλο και αν δεν πιάνει να ξαναπάω.

τα συμπεράσματα δικά σας.εγώ πάντως δεν έμεινα ευχαριστημέμος.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση