Θέμα: Carbon καπο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-07, 13:59
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ, καλά τα λες αλλά ξαναλέω πως το carbon μπαίνει στα αυτοκίνητα για πρακτικούς λόγους και για αυτο το λόγο δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση των αυτοκινήτων. Μπορεί όπως λες χρωματικά να μην ταιριάζει με κάποια χρώματα αλλά επειδή τα αγωνιστικά ή τα "φτιαγμένα" αμάξια δεν τα οδηγούνε στυλίστες ή κομμωτές, δεν νοιάζει κανένα αν το carbon θα ταιριάξει με το λουλακί ή με το βυσινομελιτζανί ή με το πορτοκαλοροδοκοκκινοκεραμυδί...
Και ξαναλέω, αληθινό ή μη, την ίδια απόχρωση βγάζουνε οπότε αυτό που σου μένει είναι η αίσθηση του αγωνιστικού και όχι η καλή σχέση στην χρωματική παλέτα.
Για να μην παρεξηγούμαι, δεν έχω βάλει carbon καπώ...
Αλήθεια, εγώ έχω μπλε σκούρο Ε12... Ταιριάζει να βάλω ή δεν δένει με το χρώμα?

Πάντα φιλικά και με αίσθηση χιούμορ...
Χαχα ειλικρινά...μη βάλεις στο σκούρο μπλε...δεν θα ταιριάζει
Πέρα από την πλάκα τώρα, μόνος σου έρχεσαι στα λόγια μου και συμφωνείς πως το carbon μπαίνει για πρακτικούς λόγους κ όχι εμφάνισης. Έλα όμως που το συγκεκριμένο μπήκε για εμφάνιση κ όχι για πρακτικό λόγο...Από τη στιγμή που μπήκε για εμφάνιση κ μόνο οφείλει να είναι ωραίο! Αυτό και μόνο είπα από την αρχή!!! Και ξαναλέω για τρίτη φορά πως αν ήταν πραγματικό carbon δε θα είχα μιλήσει καθόλου για θέμα εμφάνισης!! Τι γίνεται...τη συγκεκριμένη γραμμή που το λέω αυτό την προσπερνάτε πάντα και δεν το διαβάζετε????!!!
Απάντηση με παράθεση