Θέμα: Carbon καπο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-07, 10:08
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε madvinegar μάλλον δεν πρόσεξες καλά αυτά που έγραψα...Είπα πως αν ήταν αληθινό δεν θα έλεγα τίποτα! Το διευκρίνισα νομίζω αυτό! Εκεί θα αναγνώριζα τον σκοπό για τον οποίο μπήκε το συγκεκριμένο καπώ! Και πάλι όμως, και το τονίζω είναι προσωπική άποψη, δε θα θεωρούσα πως προσφέρει κάτι στην εμφάνιση του αυτοκινήτου. Και μη μου πεις πως τα αγωνιστικά που το χρησιμοποιούν παντού και πάντα είναι όλα ωραία...οπότε δεν αποτελεί επιχείρημα το ότι το χρησιμοποιούν αγωνιστικά, άρα είναι καλαίσθητα!! Εξάλλου και οι ferrari, lamborghini και άλλα supercar είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, αλλά το έχουν βαμμένο...Και φυσικά επειδή είναι υποκειμενικά τα πράγματα έχω το δικαίωμα να τα λέω έτσι. Είναι η δική μου άποψη.

Οκ, καλά τα λες αλλά ξαναλέω πως το carbon μπαίνει στα αυτοκίνητα για πρακτικούς λόγους και για αυτο το λόγο δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση των αυτοκινήτων. Μπορεί όπως λες χρωματικά να μην ταιριάζει με κάποια χρώματα αλλά επειδή τα αγωνιστικά ή τα "φτιαγμένα" αμάξια δεν τα οδηγούνε στυλίστες ή κομμωτές, δεν νοιάζει κανένα αν το carbon θα ταιριάξει με το λουλακί ή με το βυσινομελιτζανί ή με το πορτοκαλοροδοκοκκινοκεραμυδί...
Και ξαναλέω, αληθινό ή μη, την ίδια απόχρωση βγάζουνε οπότε αυτό που σου μένει είναι η αίσθηση του αγωνιστικού και όχι η καλή σχέση στην χρωματική παλέτα.
Για να μην παρεξηγούμαι, δεν έχω βάλει carbon καπώ...
Αλήθεια, εγώ έχω μπλε σκούρο Ε12... Ταιριάζει να βάλω ή δεν δένει με το χρώμα?

Πάντα φιλικά και με αίσθηση χιούμορ...
Απάντηση με παράθεση