Θέμα: Carbon καπο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-04-07, 22:40
anka1976pa Offline:

Περιοχή: ΒΑΡΝΑΒΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 235
anka1976pa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε madvinegar μάλλον δεν πρόσεξες καλά αυτά που έγραψα...Είπα πως αν ήταν αληθινό δεν θα έλεγα τίποτα! Το διευκρίνισα νομίζω αυτό! Εκεί θα αναγνώριζα τον σκοπό για τον οποίο μπήκε το συγκεκριμένο καπώ! Και πάλι όμως, και το τονίζω είναι προσωπική άποψη, δε θα θεωρούσα πως προσφέρει κάτι στην εμφάνιση του αυτοκινήτου. Και μη μου πεις πως τα αγωνιστικά που το χρησιμοποιούν παντού και πάντα είναι όλα ωραία...οπότε δεν αποτελεί επιχείρημα το ότι το χρησιμοποιούν αγωνιστικά, άρα είναι καλαίσθητα!! Εξάλλου και οι ferrari, lamborghini και άλλα supercar είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, αλλά το έχουν βαμμένο...Και φυσικά επειδή είναι υποκειμενικά τα πράγματα έχω το δικαίωμα να τα λέω έτσι. Είναι η δική μου άποψη. Και για να εξηγούμαι...δεν αποκάλεσα κανένα ούτε κάγκουρα ούτε με κανένα άλλο χαρακτηρισμό., έτσι

Φιλικά πάντα,
Θανάσης.
Δεν αφορουσε εσενα το μηνυμα,προς αποφυγη παρεξηγησεων,καθε αποψη εννοειται δεκτη,αλλα οχι και να επιβαλλεται με το ετσι θελω,συνοδευομενη και με χαρακτηρισμους...Εγω προσωπικα δεν το ανεχομαιιιιιιιΚαι στην τελικη εβαλα το carbon επειδη το γουσταρα αλλιως δεν θα το εβαζα.Δεν υπαρχει λογος να απολογουμαι για τιποτα και για κανεναν(νομιζω οτι καναμε την τριχα τριχια)
Απάντηση με παράθεση