Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-04-07, 10:29
Το avatar του χρήστη Ghostman
Ghostman Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Focus II
Περιοχή: Σάμος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
Ghostman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πεθαινει ενας μπουζουκοβιος και παει στον Άγιο Πετρο να παρει εγκριση για παραδεισο.
Κοιταει το βιογραφικο ο Αγιος Πετρος και του λεει:
-Πας για κολαση.Εκει ειναι για σενα.
-Μα τι λες Αγιε Πετρο?τι πραγματα ειναι αυτα?
-Όχι ειμαι καθετος.Θα πας στην κολαση.
-Μα Αγιε μου σε παρακαλω .......
Μα μου σου του τελικα τον πειθει να δωσει εγκριση για παραδεισο.
-Θα σε κρατησω αν και δεν επρεπε αλλα μπουζουκια, ξενυχτια, γκομενες, ουισκι,λουλουδια ...... εδω κομμενα.ενταξει?
-Ενταξει χιλια ευχαριστω Αγιε μου.
Μπαινει στον παραδεισο και αρχιζει να περιφερεται.Ερημια.Ελαχιστοι κυκλοφορουσαν και αυτοι προχωρημενης ηλικιας. Τι να πει μαζι τους??Ειχε ξενερωσει,βαριοταν αφορητα και περιπλανιοταν ασκοπα μεχρι που νυχτωσε. Με το που επεσε το σκοταδι ενας γνωριμος αγαπημενος ηχος εφτασε στα αυτια του.Καποιος κουρδιζε μπουζουκι σαν εισαγωγη σε προγραμμα.Προχωραει προς τα εκει που ακουγοταν ο ηχος ο οποιος ολο και δυναμωνε.στο τελος φτανει στον τεραστιο σιδερενιο φρακτη που χωριζει την κολαση με τον παραδεισο.Κοιταει προς την μερια της κολασης και βλεπει να εχουν στησει υπαιθριο μπουζουκαδικο.Λουλουδια,σαμπανιες,γκομενες,κολασμε νοι και διαβολοι να γλεντανε στην πιστα.
Τα παιρνει και παει στην πυλη και βρισκει τον Αγιο Πετρο.
-Αγιε Πετρο τι ειναι αυτα?Γιατι να εχουν μπουζουκια στην κολαση κι εμεις τιποτα?
-Σιγα μην φερω μπουζουκια για σενα τον μλκα και δεκα γεροντια που ειστε ολοι ολοι.
Απάντηση με παράθεση