μαστορα μου μην ψαρωνεις με αυτα που σου λενε....να τα τσεπωσουν πανε τελικα...κ μενα κρεμαγιερα μου ελεγαν κ τελικα ηθελε γρασαρισμα σε ενα σημειο που δεν το εβρισκε κανεις....ειχαν πλημμυρισει ολη την κρεμαγιερα με γρασσα κ εκει κανενας δεν εριχνε στο σημειο απο οπου τελικα ηταν κ το "προβλημα"...η κρεμαγιερα αν εχει προβλημα θα το καταλαβαινεις κ στην οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου κ παντα οχι μονο οταν ειναι ζεστο....αν θελεις ελα σε μια συναντηση να σου ριξω επιτοπου γρασσο κ ελα να μου πεις μετα....κ τις παπαρολογιες τους για να τα τσεπωσουν να τις κανουν αλλου...εγω πηγα σε 3αντιπροσωπειες εξουσιοδοτημενες,σε 2μηχανικους εκτος κ μου ειπαν για κρεμαγιερα...στο τελος πηγα στην Τουοτα Συγγρου που ειναι ολοι πολυ φιλοι κ γνωστοι απο το συνεργειο κ μου ανοιξαν τα ματια κ με πηραν κ στο ψηλο με αυτα που τους ειπα περι προβληματων που μου ειχαν πει κ ειχα ακουσει....
Ενα σημειο ειναι πανω απο τα πεταλια αναμεσα στο πλαστικο κατω απο το τιμονι κ πανω απο το δεσιμο που κανει εκει ενας σταυρος....δεν το βρισκεις ευκολα αλλα μολις πεσει σπρευ γρασσου αμεσως σταματανε οοοοολα κ πανω απολα μαλακωνει παρα παρα πολυ το τιμονι κ ειναι πιο ανετο στο παρκαρισμα κ γενικα σε μικρες ταχυτητες.....