Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-07, 06:01
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υπαρχουν αρκετοι συναγερμοι που μπορουν να συνεργαστουν με το μαμα κλειδι.Εναν τετοιο καναν δωρο και σε εμενα στην μαντρα που αγορασα το αυτοκινητο και τον βαλαμε στο αυτοκινητο του πατερα μου.Αυτοι οι συναγερμοι συνεργαζονται με το κεντρικο κλειδωμα του αυτοκινητου και ενεργοποιουνται οταν πατας το κουμπι απο το κλειδι για να κλειδωσει το αυτοκινητο.Το κακο ειναι οτι απενεργοποιουνται οταν ανοιξουν οι ασφαλειες και σε ενα πειραμα που εκανα ειδα οτι δεν αξιζουν και πολυ.
Συγκεκριμενα ενω κλειδωσα το αυτοκινητο και ακουσα οτι ενεργοποιηθηκε ο συναγερμος,πηγα και το ξεκλειδωσα με το κλειδι και μολις ανοιξαν οι ασφαλειες ο συναγερμος απενεργοποιηθηκε.Αρα η μονη προστασια που σου προσφερουν ειναι αν σου σπασουν κανα τζαμι και το πιασει το ογκομετρικο της καμπινας.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οταν πηγα να μου τον τοποθετησουν με ρωτησε αν εχει κεντρικο κλειδωμα το αυτοκινητο και αν οταν παταω να ανοιξει αναβουν και τα αλαρμ.Τον λογο δεν μου τον ειπε αλλα μου ειπε πως αν δεν αναβουν τα αλαρμ δεν μπαινει ο συναγερμος και μου εκανε εντυπωση.
Τωρα οσο αφορα τα παραθυρα οπως σου ειπαν και τα παιδια χρειαζονται εξτρα πλακετες οι οποιες αν δεν κανουν λαθος εχουν γυρω στα 70 ευρω.
Απάντηση με παράθεση