Οδηγω απο μικρος και εχω ακομα θα βαλω καποια στιγμη φωτο ενα Toyota celica του 1974 πισωκουνα και μπορω να πω οτι δεν υπαρχει πιο διασκεδαστικη και εντυπωσιακη οδηγηση απο αυτη που προσφερουν τα πισω κινητα αλλα!!!Απο το 93 που το επιασα στα χερια μου δεν ειχα ουτε ενα προβλημα στο δρομο αν και εχω βαρυ ποδαρακι!!!Αρκει να μην το φοβασαι στα στροφιλικια και να το σανιδωνεις εκςι που πρεπει!!!Το corollaki παρα το στησιμο που του εχω και εφτυσα αιμα μια φορα μου την εκανε και γενικα τα αυτοκινητα με εμπρος κινηση εαν στην κανουν δυσκολα επανερχονται!!!αλλα........επειδη προσφτα μπηκα και σε αυτοκινητα με πισω κινηση και τρελα γκαζια μπορω να πω οτι για καθημερινη χρηση ειναι κουραστικα εαν αφαιρεθεις για ενα λεπτο και δεν τα σεβαστεις γυρνανε επιτοπου!!!!Ειναι λατρης της πισω αλλα οχι ολες τις στιγμες αυτο θελω να πω!!!Της προαλλες οδηγησα ενα 350Ζ το οποιο εκτος του οτι ειναι αμαξαρα με κουρασε αυτη η συνεχης προσοχη!!Οσο για το ποια μπαινουν καλυτερα ειναι θεμα οδηγου στησιματος και ιππων!!!!!Αποψη μου!!!