Θέμα: Τιμονι!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-07, 15:22
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχην δεν νομιζω να υπαρχει κανενα αμαξι νορμαλ λεμε παντα που να ειναι ας πουμε ανετο με τους πλευρικους ανεμους και αυτο το εχω τσεκαρει στην διαδρομη Ξανθη-Κομοτηνη οπου υπαρχει και πινακιδα οτι υπαρχουν εντονοι πλευρικοι ανεμοι!!Εκει δεν εχω δει κανενα αυτοκινητο να μην εχει προβλημα στους πλευρικους μα κανενα!!!Εκτος και εαν εχεις καμια laborgini που το κεντρο βαρους του αυτοκινητου ειναι στην ασφαλτο σχεδον!!Δευτερον δεν εχω νιωσει χωρις υπερβολη καμια απολυτως ασαφεια σε μεγαλες ταχυτητες και ευθειες σε ταξιδια!!Σιγουρα ομως υπαρχει σημαβτικη βελτιωση με το χαμηλωμα και τα πιο σκληρα ελατηρια!!!Το Yaris που αναφερεις και εχω οδηγησει απειρες εχει ψηλοτερο κεντρο βαρους απο το corolla οποτε μου στην πραγματικοτητα εχει μεγαλυτερο προβλημα απο ενα corolla!!
ακριβώς όπως τα λες Σάκη.εγώ τι να πω που έχω station wagon και εχει μεγαλήτερη πλάγια επιφάνεια?ορισμένες φορές νιώθω σαν να μου ρίχνουν δυνατή κλωτσιά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου άμα φυσάει πολύ δυνατά στην εθνική αλλά ποτέ δεν το χάνεις.μια μικρή διόρθωση στιγμιαία στο τιμόνι χρειάζεται.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση