Θέμα: Τιμονι!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-07, 12:21
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω παλι θα συμφωνησω για τι υπερβολικα ελαφρυ τιμονι αλλα εχω καποιες εννστασεις για του πλευρικους και την ασαφεια στην πορεια.Καταρχην δεν νομιζω να υπαρχει κανενα αμαξι νορμαλ λεμε παντα που να ειναι ας πουμε ανετο με τους πλευρικους ανεμους και αυτο το εχω τσεκαρει στην διαδρομη Ξανθη-Κομοτηνη οπου υπαρχει και πινακιδα οτι υπαρχουν εντονοι πλευρικοι ανεμοι!!Εκει δεν εχω δει κανενα αυτοκινητο να μην εχει προβλημα στους πλευρικους μα κανενα!!!Εκτος και εαν εχεις καμια laborgini που το κεντρο βαρους του αυτοκινητου ειναι στην ασφαλτο σχεδον!!Δευτερον δεν εχω νιωσει χωρις υπερβολη καμια απολυτως ασαφεια σε μεγαλες ταχυτητες και ευθειες σε ταξιδια!!Σιγουρα ομως υπαρχει σημαβτικη βελτιωση με το χαμηλωμα και τα πιο σκληρα ελατηρια!!!Το Yaris που αναφερεις και εχω οδηγησει απειρες εχει ψηλοτερο κεντρο βαρους απο το corolla οποτε μου στην πραγματικοτητα εχει μεγαλυτερο προβλημα απο ενα corolla!!Και μια που το αναφερουμε η ασαφεια για εμενα στο corolla ειναι σε ενα ειδικα σημειο στην συμπεριφορα του πισω μερους σε στροφες!!!Εκει πασχει και θελει σημαντικη βελτιωση για να μπαινει σωστα!!