Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
niknik δεν νομίζω αλλά γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση?
όσο για όλα αυτά που λέτε εγώ θα αναφερθώ μόνο στη πίεση των ελαστικών.παρακολουθώ τη συζήτηση και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.τι πάει να πει ρε παιδιά αντί για 30 psi βάλε 28?
για κάντε το και δοκιμάστε να φρενάρετε?δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.δειτε το εδώ-----> http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=10017
και συγκεκριμένα η πίεση παίζει σημαντικό ρόλο στη κατά μήκος πρόσφυση ειδικά τη στιγμή του φρεναρίσματος. Σε δοκιμή φρεναρίσματος από τα 90 χιλ/ώρα στα 70 χιλ/ώρα σε βρεγμένο δρόμο με πίεση μειωμένη κατά 1 bar η διαφορά απόστασης φρεναρίσματος σε σύγκριση με το αν είχαμε την κανονική πίεση είναι 4 μέτρα που αντιστοιχεί σε ένα αυτοκίνητο και αυτό μπορεί να τα αλλάξει όλα.
να μην λέμε ότι θέλουμε.μετά για αυτό το λόγο σκοτωνόμαστε στο δρόμο.τι το περάσατε ρε παιδιά για πίστα που εντάξει αν γίνει η στραβή άντε να βουλιάξουμε κανα φτερό ή να σπάσουμε το προφυλακτήρα?πόσες φορές έχετε φρενάρει οριακά και έχετε πεί ουφ τη γλίτωσα?μειώστε τη πίεση του αέρα και βάλτε και καμια σιδεριά μπροστά για να γίνει πιο αποτελεσματικο το θρίλερ λοιπόν.
Υπόψην δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση με κανέναν απλά όλα τα παραπάνω τα έγραψα γιατί θέλω να σας πω το εξής: ξέρετε κάτι που είναι σωστό?πείτε το.δεν ξέρετε ?ή προτιμήστε να μη το πείτε ή στη τελική γράψτε δεν είμαι σιγουρος/η.
φιλικά πάντα,
Κωνσταντίνος
|
Κώστα, δε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Όντως δεν πρέπει να γίνονται υπερβολές με τα λάστιχα και τις πιέσεις τους. Όμως, το 28 με 30 δεν θα επηρεάσει πρακτικά τίποτα στο φρενάρισμα. Είχα δοκιμάσει διάφορες πιέσεις στα μαμά λάστιχα και πραγματικά δεν υπήρχε διαφορά στο φρενάρισμα. Οκ σε βρεγμένο δεν είναι καλό να αυξάνουμε την επιφάνεια επαφής με το δρόμο, αλλά όχι και 4 μέτρα από τα 90-70! Είχα διαβάσει όταν είχε βγει η corolla TS σε ένα περιοδικό που θεωρώ το πιο αξιόπιστο του χώρου, δοκιμή της ΤS με άλλο αντίστοιχο της κατηγορίας, όπου ξεκίνησαν την TS με πίεση 42!!!! για δοκιμή με μεγάλες ταχύτητες στην εθνική. Ε, λοιπόν το αμάξι ήταν τόσο υπερστροφικό στο στρίψιμο και ασταθές στην ευθεία που ρίξαν την πίεση στο 32 (τις τιμές 42 και 32 όπως είχε γραφεί προτείνει η toyota στην TS για ταξίδι με πάνω από 160 και κάτω αντίστοιχα και δεν ξέρω 100% αν ισχύει). Λοιπόν τα 10psi δεν είναι υπερβολή? Και όμως το έκαναν άτομα εξειδικευμένα του χώρου του αυτοκινήτου με χιλιάδες δοκιμές και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα ( και αγωνιστικά ) στις πλάτες τους. Πέρα από αυτό το παράδειγμα...Δοκίμασε και βάλε στο αμάξι σου πίεση πχ 4 psi πάνω από το κανονικό και βγάλτο μια βόλτα σε ανοιχτό δρόμο. Δε θα νιώσεις ποτέ ότι πατάει σωστά, το τιμόνι θα τρέμει και το αμάξι θα χοροπηδάει και θα είναι ασταθές. Μάλιστα το φρενάρισμα εκέι θα γίνει χειρότερο, αφού θα έχεις μειώσει την επιφάνεια επαφής με το δρόμο ( σε στεγνό πάντα έτσι? σε βρεγμένο θα ισχύουν τα αντίθετα απλά όχι τόσο έντονα). Έλα πάλι στην κανονική πίεση και θα οδηγείς άλλο αμάξι! Αυτό ακριβώς έιπαμε στην ελευθερία να μειώσει λίγο πίεση ( ειδικά αν είναι και πάνω από 30 ) και να δει αν την ικανοποιήσει το αποτέλεσμα! Όταν μου παρέδωσαν το αυτοκίνητο από την αντιπροσωπία εμένα είχε 32 πίεση και ένιωθα πάνω κάτω τα ίδια με την ελευθερία. Την επόμενη μέρα έβγαλα 2 psi και όλα βελτιώθηκαν προς το καλύτερο. Γι αυτό και η προτροπή για μείωση αέρα. Και μάλιστα τονίσθηκε όχι κάτω από 28 σε καμία περίπτωση γιατί εκεί υπάρχουν προβλήματα!
Φιλικά,
Θανάσης