Θέμα: Τιμονι!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-03-07, 01:58
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
niknik δεν νομίζω αλλά γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση?

όσο για όλα αυτά που λέτε εγώ θα αναφερθώ μόνο στη πίεση των ελαστικών.παρακολουθώ τη συζήτηση και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.τι πάει να πει ρε παιδιά αντί για 30 psi βάλε 28?

για κάντε το και δοκιμάστε να φρενάρετε?δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.δειτε το εδώ----->http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=10017

και συγκεκριμένα η πίεση παίζει σημαντικό ρόλο στη κατά μήκος πρόσφυση ειδικά τη στιγμή του φρεναρίσματος. Σε δοκιμή φρεναρίσματος από τα 90 χιλ/ώρα στα 70 χιλ/ώρα σε βρεγμένο δρόμο με πίεση μειωμένη κατά 1 bar η διαφορά απόστασης φρεναρίσματος σε σύγκριση με το αν είχαμε την κανονική πίεση είναι 4 μέτρα που αντιστοιχεί σε ένα αυτοκίνητο και αυτό μπορεί να τα αλλάξει όλα.

να μην λέμε ότι θέλουμε.μετά για αυτό το λόγο σκοτωνόμαστε στο δρόμο.τι το περάσατε ρε παιδιά για πίστα που εντάξει αν γίνει η στραβή άντε να βουλιάξουμε κανα φτερό ή να σπάσουμε το προφυλακτήρα?πόσες φορές έχετε φρενάρει οριακά και έχετε πεί ουφ τη γλίτωσα?μειώστε τη πίεση του αέρα και βάλτε και καμια σιδεριά μπροστά για να γίνει πιο αποτελεσματικο το θρίλερ λοιπόν.

Υπόψην δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση με κανέναν απλά όλα τα παραπάνω τα έγραψα γιατί θέλω να σας πω το εξής: ξέρετε κάτι που είναι σωστό?πείτε το.δεν ξέρετε ?ή προτιμήστε να μη το πείτε ή στη τελική γράψτε δεν είμαι σιγουρος/η.

φιλικά πάντα,
Κωνσταντίνος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση