Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Οταν πηγα το αμαξι για τον ελεγχο των 1500 χιλιομετρων τα ειπα ολα αυτα στον τεχνικο της Τoyota,και εκτος του οτι εκανε οτι δεν καταλαβαινει τι του περιγραφω,(μιλουσα πολυ συγκεκριμενα,εδω καταλαβατε εσεις απο ενα Post!),στο τελος το εκανε και μια βολτιτσα και μου ειπε οτι το τιμονι ειναι μια χαρα.Βεβαια μεσα στην πολη και στα στενα ουτε και γω εχω προβλημα..το προβλημα ειναι στην εθνικη και στις μεγαλες ταχυτητες.Καλα αμα φυσαει δεν το συζητω..Η αμα περασει καμμια νταλικα απο διπλα!Κοιτα να δεις που με το Corolla θα πρεπει να συνηθισω να οδηγω και με τα δυο χερια στο τιμονι! χεχε !Kαι μου ειπε οτι αν κανω ευθυγραμμιση και δεν βρεθει προβλημα τοτε θα την πληρωσω απο την τσεπη μου και ειναι ακριβη.Επεισης και της ξαδερφης μου που οδηγησα και που τα πηραμε μαζι, τα ιδια κανει..αρα δεν φταιει το δικο μου..απλα ολα ετσι ειναι προφανως..Δηλαδη αν βαλω πιο σκληρες αναρτησεις θα φτιαξει η κατασταση? Ποσο περιπου κοστιζει να κανω αυτη την αλλαγη?Το θεμα ομως ειναι οτι δεν θελω να σκληρυνει πολυ το αμαξι..μου αρεσει που ειναι μαλακο και ανετο..(Πριν ειχα ενα Punto Sporting και μου ειχε βγαλει την ψυχη η σκληρη του αναρτηση)..Γινεται να βαλω μια καλυτερης ποιοτητας αναρτηση ωστε να φτιαξει η αισθηση αλλα να συνεχισει να ειναι το ιδιο μαλακο με τωρα?
Φιλε Τsport ειπες μια πολυ σωστη κουβεντα..."Ταξιδευεις ξεκουραστα!" .. Αυτο ειναι που λειπει απο το αυτοκινητο..Εγω στην εθνικη με αυτο το τιμονι ειμαι μονιμως στην τσιτα και μου τη δινει αυτο!!!