Αυτό είναι πολύ περίεργο!!
Το 3 που λες δεν είναι τόσο απλό. Δε γίνεται να πάω εγώ και να τους πω το αυτοκίνητο του billlllll είναι υπερκυβισμένο και να πουν α ευχαριστούμε για την πληροφορία τον βάζουμε στη μαύρη λίστα έτσι απλά. Χρειάζεται ή κάποιος να δουλεύει στην ΤOYOTA και όχι απλά να είναι μηχανικός ή να γνωρίζει καλά κάποιον που να έχει τη δικαιοδοσία να κάνει κάτι τέτοιο.
Τώρα να είδε αυτός ο κάποιος στο ξεκάρφωτο την παρουσίαση στο περιοδικό και να είπε "αύριο του κόβω την εγγύηση" πάλι περίεργο μου φαίνεται να κάθισε να ασχοληθεί.
Αποκλείεται μέσω του forum να γίνει κάτι τέτοιο, εδώ μέσα ο καθένας γράφει ό,τι γουστάρει χωρίς να είναι απαραίτητα αλήθεια. Άμα πω εγώ δηλαδή πως turbισα και βάλω και μια photo από ένα turbisμένο άσχετο σημαίνει πως είναι αλήθεια και ο 'κακός' που δουλεύει στην toyota και μπαίνει στο forum θα πάει να μου κόψει την εγγύηση; Δεν γίνονται αυτά...
Τέλος να πω πως φίλε είσαι και γαμώ τα παιδιά και πάντα φιλότιμος οπότε δε νομίζω πως έχεις τέτοιους εχθρούς...
Όπως και να έχει ψάξτο! Από το συνεργίο τι εξήγηση σου έδωσαν; Πίεσέ τους να μάθεις το γιατί! Υπάρχουν αποδείξεις;
Αφού στο συνεργίο σε βοηθούν ας περαστεί ο εκκ σε κάποιο άλλο TS...
|